Tričko pro IT specialistu 

IT neboli „ajťáci“. V dnešní době velmi rozšířená profese i záliba, protože si troufáme říct, že moderní dobu tvoří počítače a programování. Také se nehnete od počítače? Každý den s ním pracujete, neustále kontrolujete e-mail, sociální sítě a nenecháte si ujít žádnou novinku ze světa informatiky? A co víc, dokážete programovat, vytvářet webové stránky, nejrůznější typy zkratek a rozumíte tomu všemu okolo? Pak klobouk dolů!
Počet produktů: 50
na stránku
Zobrazeno 1 – 36 z 50 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 50 položek

IT jako profese i záliba

Pro někoho je počítač stále tak trochu nepřítelem, pro někoho každodenním pomocníkem, bez kterého se neobejde, pro někoho zálibou, které se věnuje i ve volném čase. Přiznejme si, že pokud nejste fanda do informačních technologií, všechny ty názvy, programy a postupy jsou pro vás tak nějak španělskou vesnicí. A není se čemu divit. Tohle odvětví se mění každý den, každý další den tu máme nové technologie, nové přístroje a nové programy, a jen ten, který se mu opravdu věnuje, dokáže držet tempo s tímto zběsilým vývojem.

Tipy na dárky pro IT

Proboha, hlavně se nesnažte tomu všemu ajťákovi zavděčit nějakou technickou novinkou nebo doplňkem k jeho počítači! Bylo by to zřejmě dobré faux pas, jelikož nepochybujte, že on zná lepší, novější, modernější a rychlejší variantu úplně všeho!

Většina IT specialistů je skvělá ve své profesi, a pokud se do něčeho zabere, tak nevnímá čas ani okolí. Zkuste tedy tomu vašemu ajťákovi dát jako dárek stylový hrnek na kávu! A víte, proč? Vsadíme se, že v okolí jeho počítače se nachází minimálně tři další špinavé hrnky, které neměl čas odnést a proto mu ještě jeden, ten od vás, bude moc vyhovovat. Třeba zrovna tenhle hrnek se stane jeho nejoblíbenějším, obzvlášť pokud na něj necháte vyrobit stylový potisk!

Rozumíte všem těm zkratkám, kódům a matematickým vzorcům, které ajťáci používají? Pokud ne, tak nevěšte hlavu. Nicméně, IT specialisté jim rozumí a většinou je velmi pobaví. Zkuste mu tedy jako dárek dát stylové tričko právě s takovým potiskemDesignové potisky potěší a pobaví každého, kdo se věnuje IT odvětví! Na výběr je ze širokého spektra barev a vzorů, a vězte, že i když některým nerozumíte (nebojte, nejste sami), tak svého ajťáka určitě rozesmějete! :) Naše trička vyrábíme z bavlny prvotřídní kvality, potisk provádíme pomocí nejnovější technologie, jedná se tedy opravdu o prvotřídní kousky, které bude obdarovaný velmi rád a často nosit!

P.S. Pokud byste rádi obdarovali stylovým tričkem ženu, žádný problém, dejte nám vědět, a rádi tričko vyrobíme přesně na míru!

Geek trička přináší náš geek shop

Kupujete si pravidelně nejmodernější smartphony, notebooky a neustále vylepšujete počítač? Jste na všech sociálních sítích, email prohlížíte každou půlhodinu a bez internetu se už prakticky neobejdete? Pro vás jsou určena geek trička a další geek shop sortiment. V nabídce dále naleznete IT trička pro programátory.

Geek shop

Profíkem v IT se člověk nestává po přečtení jedné příručky. Dá se ale spekulovat, že má dobře nakročeno ten, kdo se dovede zasmát profesním vtipům. Geek shop je oddělení, kde si normální smrtelníci moc nepočtou. Pro kodéry, webmastery a další magory, co jsou v prostředí IT technologií jako doma je tu naopak spousta příležitostí, jak si na svém okolí vyzkoušet, kde jsou skrytí lidé stejné krve. Když se na ulici nádherná dívka zasměje vašemu binárnímu vtipu na tričku, může z toho být taky láska na celý život  ;-)

Zobrazit