Komplet pro rodiče - Táta vládne doma / Máma ovládá tátu - hrnky s potiskem

502 Kč

-10%

558 Kč

Obsah sady

Hrnek je skvělý dárek naprosto pro každého. Pro babičku, kamarádku, přítele i vašeho tátu. Hrnek je sice všední věc, kterou potřebujeme každý den, ale speciální potisk z něj udělá parádní dárek, který vašemu tátovi rozhodně udělá radost.

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Hrnky s potiskem pro každou generaci


Táta
je pro nás od dětství králem, který je pro nás velkou autoritou. Je všemocný, všechno řídí, vládne pevnou, ale spravedlivou rukou. Dejte mu najevo, jak moc si ho vážíte a že pro vás králem zůstává i nadále! Tenhle keramický hrnek s potiskem je skvělým tipem na dárek, který vašeho tátu rozhodně potěší. Hrnek může snadno umýt i v myčce na nádobí. Pokud si ho vezme do práce, garantujeme vám, že s ním oslní i svoje kolegy, kteří mu budou nepokrytě závidět! Vybírejte stylové dárky pro jakoukoli příležitost už nyní! Potisk dokážeme použít nejen na hrnky, ale třeba i na polštářky, tašky, trička nebo mikiny. Nakupujte už nyní, vše máme skladem!

Pro všechny případy jsme pro vás vytvořili keramický hrnek s potiskem, který se přesně pro tenhle případ hodí. Nutno dodat, že se hodí pouze tehdy, pokud mají vaše máma a táta smysl pro humor. Super hrnek je tu pro vás!

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Dárek od srdce pro všechny maminky


Hrnky
mají jednu neskutečnou výhodu. Díky potisku je totiž můžeme snadno darovat komukoli na světě, protože stačí jednoduše vybrat ten správný potisk na míru. Tenhle hrnek se hodí pro všechny mámy, které jsou královnami ve své domácnosti a kterým také nechybí smysl pro humor. Hrnek snadno umyjete i v myčce na nádobí, a bude se hodit jak pro čaj, tak i pro kávu. Vaše chvilky odpočinku u dobrého šálku nikdy nebyly lepší! Hrnek zaujme svým jednoduchým a vtipným designem, který vaši mamku zaručeně potěší. Vybírejte již nyní ze všech originálních dárků s potiskem a potěšte své blízké!