Komplet pro mámu a dcery - Baterie - trička s potiskem


404 Kč

-10%

449 Kč



404 Kč

-10%

449 Kč


808 Kč

-10%

898 Kč

Obsah sady

Tento nápis se vám obvykle objeví na telefonu, pokud není dostatečně nabitý…

… ale co když má nedostatek energie i naše máma? Jen si představte, co všechno dělá a co všechno zvládá. Postěžuje si někdy na to, že má vybité baterky? Možná ne, ale nejspíš ano. A přesně pro tuhle příležitost jsme si pro vás připravili originální tričko s potiskem!

Dámské tričko s potiskem. Ušito z bavlny příjemné na nošení, hodí se na každodenní nošení i jako nápad na dárek pro ženu.


Perpetuum mobile

Jo, i naše mámy někdy připomínají právě tenhle stroj. Skoro nikdy se nezastaví, čas pro sebe příliš neřeší a běhají kolem práce, rodiny a domácnosti. Zkuste mámě dát najevo, že moc dobře víte, že po tom všem příliš energie mít nebude… a že by taky měla myslet tak trochu na sebe, dobít si baterky a užít si chvíli volna pro sebe! Připravte jí k tomu nejen podmínky, ale i tohle tričko! Vtipný veselý potisk a dobře padnoucí střih garantují maximální spokojenost na straně vaší mámy, pokud k tomu přihodíte trochu pomoci a volného času pro ni, stane se pro ni dárkem snů!

Dětské tričko s potiskem. Jak materiál, tak i potisk jsou 100% bezpečné pro dětskou pokožku. Nejlepší nápad na dárek pro Vaše dítě.