Komplet pro otca a syna - Baterie - trička s potiskem


411 Kč

-10%

456 Kč



411 Kč

-10%

456 Kč


822 Kč

-10%

913 Kč

Obsah sady

Tohle tričko se hodí pro všechny kluky, kteří se prostě nezastaví. Což jsou skoro všichni. Ideální je darovat tohle tričko v páru s rodičovským, který má ovšem baterie již vybité… Vtipný dárek pro celou rodinu!


Full battery mode pro správné kluky

Černá barva je stálicí, které baví všechny generace, a to i ty nejmladší. Pokud chcete svému synovi, synovci nebo třeba někomu známému udělat radost při nejbližší příležitosti, tohle tričko by mohlo být opravdu to pravé. Jednoduchý design nepostrádá špetku humoru, takže pobavíte nejen obdarovaného, ale i celé jeho okolí. Vsaďte se, že tohle tričko bude s velkou radostí nosit! O potisk se bát rozhodně nemusíte, nezničí jej ani pravidelné praní v automatické pračce. Super tip na dárek, tak spěchejte nakupovat už nyní!

To je někdy přesně to, co čeho se nám nedostává.

A nejen nám, ale především rodičům. Na rodičovství se člověk nikdy dost nepřipraví, a hlavně se nelze připravit na to, jak moc je náročné na energii. Ať už v úplném začátku, kdy miminko každou chvíli pláče, nebo později v pubertě, kdy se nám otevírá kudla v kapse. Baterie otce se tak zdá vybitá…


Dobito?

Ale nebojte! Otcové jsou přímo proslulí tím, že jim energie téměř nikde nedojde! I když se někdy může zdát, že je jejich baterie téměř vybitá, nakonec se vždycky vzchopí! Dejte svému tátovi najevo, jak moc si vážíte toho všeho, co pro vás dělá, a že moc dobře víte, jak to má těžké. Dejte mu chvíli oddechu a věnujte mu třeba tohle stylové tričko! K svátku, narozeninám nebo třeba ke Dni otců, není příležitost, ke které by se designové tričko pro tatínky nehodilo. Nízký stav baterie vykazují často především mladí tatínci, takže tohle tričko využijete jako super dárek i pro ty novopečené a nezkušené otce :)