Komplet pro chovatele slepic - Musím jít za svými holkami - trička, hrnek a polštář s potiskem

1 013 Kč

-10%

1 125 Kč

Obsah sady

Rozměry polštáře 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potiskem a zvlášť výplň. Potisk je proveden velmi trvanlivou metodou, je odolný proti praní a přesto na dotek nepostřehnutelný. 

Klasický hrnek, který se hodí jako dárek pro chovatele kuřat. Humorný nápis v kombinaci s vtipnou grafikou mu dodává jedinečný charakter. Objednejte si hrnek ještě dnes a užijte si ten správný dárek.

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Hrnek pro milovníky slepic s grafikou slepice

Tento hrnek je přesně to, co potřebuje každý chovatel kuřat! Úhledný tvar, klasický design a nápis, který říká vše: "Nemám čas, musím jít za svými holkami". Je to ideální dárek pro milovníka slepic, který se nejen stará o své slepice, ale dokáže ocenit i špetku humoru v každodenním životě. Tento hrnek o objemu 330 ml je ideální na ranní kávu před odchodem do kurníku nebo na odpolední čaj při odpočinku po práci na farmě. A co je nejdůležitější, díky originálnímu nápisu se každý nápoj z tohoto hrnku stane malým odpočinkem od každodenního života, okamžikem, který vás rozesměje a dodá vám energii na další úkoly. Objednejte si hrnek Farmář kuřat ještě dnes a užijte si výstižný dárek.

Vtipný nápis a design zaboduje naprosto u každého. Není času nazbyt, musíte jít přece za holkami! Tyhle holky jsou sice trochu jiné, než byste možná čekali, ale v tom je právě ten fór. Skvělý dárek pro vaše nejbližší!


Dárek pro chovatele slepic, který je nadchne

Ano, doslova nadchne. Stylový design, díky kterému dáte světu najevo svoje preference, je už nyní skladem! Jednoduchý motiv a dobře čitelný text dávají tušit, že se jedná o mimořádný dárek! Tričko je vyrobeno z kvalitní pevné bavlny, garantujeme vám tedy naprosté pohodlí. Klasický pánský střih velmi dobře padne jakékoli postavě. Stačí si jen vybrat tu správnou velikost a jednoduše online objednat! Vyhnete se tak nekonečným frontám v nákupních centrech, nehledě na to, že takové druhé tričko prostě nikde jinde neseženete :)