Sada nejlepších produktů pro maminku

1 166 Kč

-10%

1 295 Kč

Obsah sady

Máma je ten nejúžasnější tvor na světě. Pokud jde o její dítě, dokáže sama sebe upozadit a dát mu ve všem důležitém přednost. Takové mámy si ale zaslouží pořádnou porci lásky a taky čas od času aspoň nějakou drobnost, dárek, který ji potěší. Co třeba právě tričko, které sedí mámám jako ulité?


Stylové tričko pro mamku

Uznáváme, že mámy toho stíhají fakt hodně. Takže si doopravdy zaslouží naši úctu a pozornost. A pokud zrovna přemýšlíte nad dárkem, který by ji potěšil, už nemusíte hledat dál. Našli jste ho právě v našem e-shopu! Super stylové dámské tričko s potiskem pro mámy je tady! Úžasně pohodlný a měkký materiál, skvěle padnoucí střih, a navíc potisk pro tu nejlepší mámu na světě. Vsadíme se, že ji dojmete k slzám, vyznání lásky totiž každou mámu dozajista potěší! Tak proč to neudělat třeba pomocí tohoto trička pro ty nej mámy na světě?

Máma má dnes volno - běž se zeptat táty

Pokud máte děti, znáte tyhle situace jako své boty. Mami, kde mám to tričko? Mamo, kde zůstal můj plyšák? Mami, co bude k obědu? Mami, pomůžeš mi s úkolem? Chudák máma, aby se uběhala. I mámy si někdy zaslouží volno od všech všetečných a láskyplných otázek. Co to takhle dát najevo světu originálně pomocí designového trička z našeho e-shopu!


Únavné, ale jen někdy

Úděl mámy dokáže být někdy pěkně únavný. Nikdy nekončící otázky, protože máma ví přece všechno. Proč se někdy nejdou děti zeptat táty, napadlo vás to? Možná proto, že táta zdaleka nemívá přehled o všech tričkách, botách, plyšácích, panenkách a všem ostatním, nebo jednoduše proto, že je to ani nenapadne. Dejte svojí rodince najevo, že taky potřebujete chvíli volno, a to třeba stylově s tímhle tričkem! Sice nebývá obvyklé, že by mámy měly někdy volno, ale zkusit se má všechno! Objednejte si ještě dnes tričko s vtipným nápisem pro všechny mámy, které touží po chvilce odpočinku!

Certifikát nejlepší mámy na světě - jako poděkování za srdce, péči a laskavost, moudrost, lásku, výchovu a za nejlepší mámu pod sluncem!

Dobrá, možná to tak není v dospělosti, ale podstatnou část dětství a dospívání se obracíme na mámu téměř s každým problémem. Je to taková naše vrba, kam se chodíme vyplakat a koho potřebujeme, když chceme sdílet radost i naše trable. Pro tyhle mámy, které nám obětují všechno, tu máme exkluzivní dáreček, nad kterým si doslova sednou na zadek :)


Certifikace pro maminky

Jistě, nic takového jako certifikát pro mámy neexistuje, ale není to tak trochu škoda? Vždyť každá máma si zaslouží vědět, že je pro vás ta nejlepší na světě. A dostat tak to nejvyšší ocenění. Tak to zkuste pomocí tohoto polštářku! Měkoučký na dotek, pohodlný a zároveň stylový, díky potisku dáte najevo mámě svůj bezmezný obdiv. Jedno oko nezůstane suché, to nám můžete věřit! A nebojte, potisk je nanese na povlaku polštářku, tudíž jej lze snadno sejmout a vyprat. Nakupujte stylově už nyní online na našem e-shopu!