Komplet pro mamu - Nejlepší máma na světě - tričko a polštář s potiskem

761 Kč

-10%

846 Kč

Obsah sady

Máma je ten nejúžasnější tvor na světě. Pokud jde o její dítě, dokáže sama sebe upozadit a dát mu ve všem důležitém přednost. Takové mámy si ale zaslouží pořádnou porci lásky a taky čas od času aspoň nějakou drobnost, dárek, který ji potěší. Co třeba právě tričko, které sedí mámám jako ulité?


Stylové tričko pro mamku

Uznáváme, že mámy toho stíhají fakt hodně. Takže si doopravdy zaslouží naši úctu a pozornost. A pokud zrovna přemýšlíte nad dárkem, který by ji potěšil, už nemusíte hledat dál. Našli jste ho právě v našem e-shopu! Super stylové dámské tričko s potiskem pro mámy je tady! Úžasně pohodlný a měkký materiál, skvěle padnoucí střih, a navíc potisk pro tu nejlepší mámu na světě. Vsadíme se, že ji dojmete k slzám, vyznání lásky totiž každou mámu dozajista potěší! Tak proč to neudělat třeba pomocí tohoto trička pro ty nej mámy na světě?

Ano, i když třeba zrovna i ta vaše máma pořád někde běhá, pracuje, vaří a vůbec neodpočívá, i ona potřebuje relax, stejně jako my všichni ostatní. I když to mámy někdy nevnímají. Zkuste jí tedy trochu postrčit a darovat jí pro začátek třeba zrovna tenhle krásný polštářek s potiskem!


Pohodlí nade vše

Když už má vaše máma odpočívat, pak jako královna. A tenhle nádherný polštářek jí v tom bude dokonalým parťákem. Měkoučký a pohodlný, navíc se super potiskem přímo pro ty nejlepší mámy na světě! Společník na křeslo při sledování oblíbeného seriálu i do postele pro dokonalý spánek! Polštářek má snímatelný potah, takže jej snadno vyperete, a nemusíte se bát ani o potisk – je nanášen pomocí vysoce kvalitní technologie, takže je velmi odolný vůči praní, a na dotek téměř nepostřehnutelný. Vaší mamce tak darujete jednoznačně nejlepší dárek pro tu nejlepší mámu na světě!