Komplet pro mamu - Máma má dnes volno / Máma teď pije kávu - tričko a hrnek s potiskem

655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Máma má dnes volno - běž se zeptat táty

Pokud máte děti, znáte tyhle situace jako své boty. Mami, kde mám to tričko? Mamo, kde zůstal můj plyšák? Mami, co bude k obědu? Mami, pomůžeš mi s úkolem? Chudák máma, aby se uběhala. I mámy si někdy zaslouží volno od všech všetečných a láskyplných otázek. Co to takhle dát najevo světu originálně pomocí designového trička z našeho e-shopu!


Únavné, ale jen někdy

Úděl mámy dokáže být někdy pěkně únavný. Nikdy nekončící otázky, protože máma ví přece všechno. Proč se někdy nejdou děti zeptat táty, napadlo vás to? Možná proto, že táta zdaleka nemívá přehled o všech tričkách, botách, plyšácích, panenkách a všem ostatním, nebo jednoduše proto, že je to ani nenapadne. Dejte svojí rodince najevo, že taky potřebujete chvíli volno, a to třeba stylově s tímhle tričkem! Sice nebývá obvyklé, že by mámy měly někdy volno, ale zkusit se má všechno! Objednejte si ještě dnes tričko s vtipným nápisem pro všechny mámy, které touží po chvilce odpočinku!

Jestli máme každodenní oblíbené chvilky, pak jsou to právě ty s kávou!

Chvíle, kdy si můžeme vydechnout, užít si úžasnou vůni lahodné a dobře připravené kávy, těm se nic nevyrovná. A stejně tak to má většina našich maminek. Ráno si narychlo uvaří jednu kávu před odchodem do práce, v práci možná pak další, ale ta, kterou si užijí, je ta odpolední po návratu domů. Udělejte tyhle chvíle ještě hezčí s dárkem od nás!

Keramický hrnek s potiskem. Ideální pro Vás a také jako dárek pro blízkou osobu. Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Klid a ticho

To je většinou to, po čem mámy po celém dni touží. V práci běhají od jednoho k druhému, pak rychle domů, nakoupit, uvařit, udělat s dětmi úkoly… a chvíle klidu a ticha se jim podaří zažít opravdu často jen u té odpolední kávy. Udělejte svojí mámě radost a darujte jí třeba ke Dni matek tenhle skvělý hrneček s potiskem! Uvidíme, že s takovým dárkem nešlápnete vedle! Hrnek na kávu se stylovým designem promění její chvilku odpočinku na přímou královskou záležitost. A upřímně, taky dá každému na první dobrou najevo, že tady se momentálně odpočívá…