Komplet pro mamu - Máma šéfová domu / Máma ovládá tátu - tričko a hrnek s potiskem


404 Kč

-10%

449 Kč


655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Přinášíme novinku mezi tričky, a nejsme si jisti, jak s ní pochodíme u pánů :) Máma je zkrátka šéfem domácnosti, ať už si to myslíme v duchu, nebo přiznáme nahlas. Super moderní design právě nyní na tričku pro všechny mámy!


Jedinečné dárky, všechny dostupné online


Trička s potiskem
frčí. A to jako dárek pro všechny generace. Tohle tričko jsme vytvořili speciálně pro mámu, a to pro tu, která má smysl pro humor. Šéfem domu zkrátka může být jen ten, kdo jej dokonale zná, a tím je rozhodně vaše máma! Zná všechny schovky vašeho špinavého oblečení, pamatuje si přesně, kdo si kam co položil a dokáže jednou rukou vytírat a druhou vařit luxusní večeři pro celou rodinu. Uznejte, to si zaslouží nejen potlesk, ale také tohle parádní tričko s potiskem! Vyberte si správnou velikost a díky pár kliknutím už je dárek téměř na cestě k vám. Originální dárky s potiskem můžete u nás nakupovat už dnes.

Pro všechny případy jsme pro vás vytvořili keramický hrnek s potiskem, který se přesně pro tenhle případ hodí. Nutno dodat, že se hodí pouze tehdy, pokud mají vaše máma a táta smysl pro humor. Super hrnek je tu pro vás!

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Dárek od srdce pro všechny maminky


Hrnky
mají jednu neskutečnou výhodu. Díky potisku je totiž můžeme snadno darovat komukoli na světě, protože stačí jednoduše vybrat ten správný potisk na míru. Tenhle hrnek se hodí pro všechny mámy, které jsou královnami ve své domácnosti a kterým také nechybí smysl pro humor. Hrnek snadno umyjete i v myčce na nádobí, a bude se hodit jak pro čaj, tak i pro kávu. Vaše chvilky odpočinku u dobrého šálku nikdy nebyly lepší! Hrnek zaujme svým jednoduchým a vtipným designem, který vaši mamku zaručeně potěší. Vybírejte již nyní ze všech originálních dárků s potiskem a potěšte své blízké!