Komplet pro důchodce - Dělám co chci, protože jsem v důchodu / Jsem v důchodu, nemusím nic dělat - tričko a polštář s potiskem

761 Kč

-10%

846 Kč

Obsah sady

Zábavné tričko pro důchodce pro různé příležitosti. Objednejte si dárek, který vykouzlí úsměv na tváři vašeho důchodce.


Tričko pro důchodce - dárek, který přináší radost

Nástup do důchodu je pro mnoho lidí velmi významnou událostí. Končí pracovní doba a začíná odpočinek. Konečně bude čas věnovat se svým snům a novým koníčkům! Není divu, že se mnoho lidí ztotožňuje s textem, který jsme umístili na naše tričko - Dělám, co chci, kdy chci a kde chci, protože jsem v důchodu.  Pokud mezi tyto lidi patříte, rozhodně byste si měli takové tričko pořídit. Dejte všem najevo, že toto je čas, kdy budete dělat to, na co máte chuť!
Na druhou stranu je toto tričko pro důchodce skvělým nápadem na dárek k mnoha příležitostem. Můžete ho samozřejmě darovat někomu, kdo do důchodu teprve nastupuje, ale také někomu, kdo si už pár let užívá označení důchodce.
Vyberte si správnou velikost a barvu, objednejte a my se postaráme o zbytek, abyste dostali dárek, který udělá radost každému důchodci.

Rozměry polštáře 38x38cm. Cena obsahuje komplet: povlak s potiskem a zvlášť výplň. Potisk je proveden velmi trvanlivou metodou, je odolný proti praní a přesto na dotek nepostřehnutelný.