Komplet pro včelaře - Šéf úlu - tričko a hrnek s potiskem


404 Kč

-10%

449 Kč


655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Jste nadšeným včelařem a propadli jste tomuto nádhernému koníčku? Pak vězte, že rozhodně nejste sami, krása včel oslňuje již mnohé a na světě se včelaření věnuje bezpočet lidí. Někdy je ale třeba včely trochu usměrnit a dát jim najevo, kdo je tady šéf. Tak proč ne pomocí stylového trička z našeho e-shopu?


Včelaření je úžasně fascinující a plné nových poznatků. Chtělo by se říct, že šéfem úlu je včelí královna neboli matka, a ve včelstvu to tak dozajista platí. Ale úplným šéfem úlu musíte být vy, protože vy se o včelstvo staráte, krmíte, očkujete a opečováváte. A i proto si zasloužíte tohle úžasné tričko pro Šéfa úlu, třeba právě pro chvilky strávené s vašimi včelami. Nebojte, tričko je velmi kvalitní, příjemně se nosí, a díky vtipnému potisku se blýsknete nejen u vašich včel! Tak nakupujte právě nyní a vyberte si stylové oblečení pro svůj koníček!

Možná si řeknete, co s obyčejným hrnkem, ten koupíte na každém rohu…

… ale tak to vůbec není! Hrnky z našeho e-shopu nejsou vůbec obyčejné, naopak! Díky potisku je dokážeme vyrobit téměř pro kohokoli. Třeba pro vašeho kamaráda, který je vášnivým včelařem. Opravdu si myslíte, že mu nebude kafe líp chutnat z hrnku s jeho oblíbeným motivem?


Dárek pro každého

Hrnek je opravdu univerzální dárek. Hodí se totiž každému. Pravda je, že občas hrnek využíváme tak trochu jako rukojmí, když nevíme, čím oslavence nebo naše blízké obdarovat. Ale nemusí to tak být vždycky. Existují totiž hrnky, na které je radost pohledět, a které obdarovanému udělají opravdovou a nefalšovanou radost. Tak to je třeba právě u hrnku pro šéfa úlu, neboli pro vašeho včelaře. Krásný motiv včely a plástve medu je designovým kouskem, který mu nemůže doma chybět! Uvidíte, že s tímhle dárkem rozhodně nešlápnete vedle! (Nebo do vosího hnízda :) )