Komplet pro pro včelaře - Šéf úlu / Vedoucí úlu - tričko a hrnek s potiskem

655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Jste nadšeným včelařem a propadli jste tomuto nádhernému koníčku? Pak vězte, že rozhodně nejste sami, krása včel oslňuje již mnohé a na světě se včelaření věnuje bezpočet lidí. Někdy je ale třeba včely trochu usměrnit a dát jim najevo, kdo je tady šéf. Tak proč ne pomocí stylového trička z našeho e-shopu?


Včelaření je úžasně fascinující a plné nových poznatků. Chtělo by se říct, že šéfem úlu je včelí královna neboli matka, a ve včelstvu to tak dozajista platí. Ale úplným šéfem úlu musíte být vy, protože vy se o včelstvo staráte, krmíte, očkujete a opečováváte. A i proto si zasloužíte tohle úžasné tričko pro Šéfa úlu, třeba právě pro chvilky strávené s vašimi včelami. Nebojte, tričko je velmi kvalitní, příjemně se nosí, a díky vtipnému potisku se blýsknete nejen u vašich včel! Tak nakupujte právě nyní a vyberte si stylové oblečení pro svůj koníček!

Včelařina je nádherný koníček, který musíte dělat srdcem. Nepochybujeme o tom, že včelaři svým hobby doslova žijí. Zpříjemněte jim chvilky odpočinku, než zase vyrazí k úlu. Jak? Jednoduše, darujte jim tento hrnek s potiskem!

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Hrnek s potiskem jako super dárek nejen pro včelaře

Milujeme designové hrnky. A obzvlášť ty, které mají jednoduchý design. Stejně tak je tomu i u hrnku pro včelaře s malým kouskem plástve medu. Není snad člověka, který by med nemiloval, a jen díky včelařům tohle tekuté zlato máme! Udělejte vašemu známému včelaři radost a pořiďte mu úžasný hrnek, se kterým rozhodně nešlápnete vedle! Super potisk potěší každého, jehož srdce patří včelám. Ranní káva nebo čaj tak budou povýšeny přímo na královskou chvilku! Objednávat můžete online už nyní v našem e-shopu s originálními dárky s potiskem. Potěšíme každého, elektrikáře, doktora, manželku i včelaře. Tak neváhejte a nakupujte pohodlně dárky bez dlouhých front v obchodě!