Komplet pro páry - Pozor! Nedotýkat se! - trička s potiskem

808 Kč

-10%

898 Kč

Obsah sady

Pozor! Nedotýkat se! Už jsem zadaný s atraktivní dívkou
(Ano, to ona mi koupila to tričko)

Nebo máte výhrady? Opravdu musí pár projít nějakou hádkou, aby se jejich vztah utužil? A což teprve žárlivost ve vztahu, ta by vydala na romány… Malá špetka žárlivosti možná však není na škodu, obzvlášť pokud je váš protějšek velmi žádaný u opačného pohlaví… co si ho trochu pojistit třeba právě tímhle stylovým tričkem?


Pozor, žádané zboží!

Někteří pánové o sobě moc dobře vědí, že se stávají sledovanými objekty. A ženy se pak mohou užárlit. Ale není to potřeba. Ve zdravém vztahu jeden druhému může věřit, protože pro sebe navzájem znamenají nejvíc. Pokud ve vás i přes to malý červíček nedůvěry hlodá, tak mu zkuste pořídit tohle tričko. Pokud je pro každou srandu, určitě s ním zabodujete! Nejen, že je tričko velmi pohodlné a dobře se nosí, zároveň ale dáte každé dívce v okolí najevo, že tenhle chlapík už jednoduše není k mání, protože je zadaný! Problém vyřešen, tak neváhejte a omrkněte naši nabídku!

A ne jen tak někoho! Tahle dívka je totiž už zadaná s velmi atraktivním klukem! Tip na dárek pro všechny kluky, kteří hledají překvapivý dárek pro svou přítelkyni a zároveň chtějí odradit potenciální zájemce!


Stylová trička pro všechny zadané dívky

Uznejte, takové nápadité tričko má prostě styl. Super padnoucí střih, jednoduchý, ale trefný design, to všechno dává dohromady jedinečný dárek s potiskem, který patří do kategorie „must have“. Trička s potiskem zažívají velký boom a není divu. Díky potisku tak můžete své přítelkyni dát najevo, co k ní cítíte, a nejen to. Pokud má smysl pro humor, tohle designové tričko pro ni bude přesně to pravé! Pobavíte nejen ji, ale také její okolí. K narozeninám, svátku nebo prostě jen tak. Super dárek k výročí seznámení, tak si ho nenechte ujít! Objednávejte už nyní online v našem e-shopu, jste jen pár kliknutí od cíle!