Komplet pro páry - Druhá polovička, Lepší polovička - trička s potiskem


404 Kč

-10%

449 Kč



404 Kč

-10%

449 Kč


808 Kč

-10%

898 Kč

Obsah sady

Člověku je samotnému často smutno. I když si život single můžeme pochvalovat a má své výhody, žít s někým v páru je mnohem lepší. Pro vaše druhé polovičky jsme připravili super tričko, ve kterém zaujmou!


Dárek s potiskem pro naše miláčky

Dámy, chcete svému milovanému dát najevo, jak moc ho máte rády? A co takhle zároveň dát všem potenciálním soupeřkám v okolí najevo, že tenhle chlapík už je něčí polovička? Ideálně s tričkem s potiskem z našeho e-shopu! Jednoduchý, ale líbivý design, kvalitní materiál a komfortní střih zaručují s tímhle super dárkem úspěch! A co víc, tohle tričko snadno zkombinujete s do páru s dámským, které najdete zde. Ideální dárek pro všechny páry, ať už k výročí nebo třeba ke svatbě! Nakupujte už nyní a udělejte svým blízkým radost!

Dámy, co takhle stylové tričko s kapkou osobitého humoru? Perfektní design pro všechny zadané holky, který vyznání právě jedině v páru s pánským tričkem! Stvořili jsme totiž úžasná trička pro páry, tak mrkněte!


Tričko s potiskem pro něj i pro ni

Oba dva mají v páru mít stejný prostor. Pojďte si ale udělat legraci a objednejte si pro sebe i svého partnera právě tato trička! Dámské tričko s potiskem Lepší polovička vyzní právě nejlépe s pánskou verzí Druhé polovičky! Dobře padnoucí dámský slim střih, pohodlný materiál a úžasný potisk vás zaručeně dostanou! Kupte trička pro sebe i svého partnera, nebo obdarujte jiný pár ve vašem okolí, uvidíte, že s takovým originálním dárkem rozhodně ohromíte! Vše dostupné již nyní v našem e-shopu.