Komplet pro otca a syna - CTRL+C CTRL+V - trička s potiskem


411 Kč

-10%

456 Kč



411 Kč

-10%

456 Kč


822 Kč

-10%

913 Kč

Obsah sady

Uloženo. V životě hodně věcí dostaneme.

Ale víte vůbec, od koho nejvíc? Jasně, jsou to naši rodiče. Vezměte si třeba tátu. Když odmyslíme polovinu genů od táty, které v nás kolují, určitě to taky budou nejrůznější vzpomínky, zkušenosti a rady do života. Někdy i nevyžádané. Ale to vůbec nevadí.


Databanka

Táta je vlastně taková velká databanka, která se do nás zkopírovala. Ctrl+C. Ale ještě mnohé další navíc. Nejen, že jsme mu třeba podobní fyzicky a často i povahou, navíc pro nás zkopíroval zkušenosti a různé životní peripetie, které nám předává, abychom je mohli použít ke svému užitku. Pokud toužíte po originálním dárku ke Dni otců, pak jste ho právě našli. Vtipné tričko s potiskem Ctrl+C nejen pro počítačové nadšence, ale především pro všechny táty, zkušené, i ty čerstvé. Objednávejte už nyní online!

Klasická klávesová zkratka, kterou znají všichni uživatelé počítače. Zkopírovat a vložit. A přesně tak se to stalo i u vašeho syna. Vložili jste do něj kus sebe. Designové tričko pro všechny kluky, kteří mají rádi drobné vtípky!


Stylové tričko s potiskem pro všechny kluky

Pro ty, kteří mají rádi humor a taky pro ty, kteří jsou si tak trochu vědomi, že jsou opravdu Ctrl+V. I když se nám to třeba někdy nelíbí, pravda je naprosto neúprosná. Tohle tričko je fajn zkombinovat do setu s tím dospěláckým, které na sobě má pro změnu Ctrl+C. Když pak někam vyrazí třeba otec a syn spolu, jednoduše to nemá chybu. Tričko je super tip na dárek, který využije každý teenager! Uvidíte, že i s vybraným vkusem vašeho syna s tímhle tričkem zaručeně zabodujete. Stačí si vybrat jednoduše tu správnou velikost a nakoupit pohodlně online!