Komplet pro mamu - Tak vypadá nejlepší máma na světě - tričko a hrnek s potiskem

655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Máma je ten nejúžasnější tvor na světě. Pokud jde o její dítě, dokáže sama sebe upozadit a dát mu ve všem důležitém přednost. Takové mámy si ale zaslouží pořádnou porci lásky a taky čas od času aspoň nějakou drobnost, dárek, který ji potěší. Co třeba právě tričko, které sedí mámám jako ulité?


Stylové tričko pro mamku

Uznáváme, že mámy toho stíhají fakt hodně. Takže si doopravdy zaslouží naši úctu a pozornost. A pokud zrovna přemýšlíte nad dárkem, který by ji potěšil, už nemusíte hledat dál. Našli jste ho právě v našem e-shopu! Super stylové dámské tričko s potiskem pro mámy je tady! Úžasně pohodlný a měkký materiál, skvěle padnoucí střih, a navíc potisk pro tu nejlepší mámu na světě. Vsadíme se, že ji dojmete k slzám, vyznání lásky totiž každou mámu dozajista potěší! Tak proč to neudělat třeba pomocí tohoto trička pro ty nej mámy na světě?

Dárek pro mámu má být především od srdce. Něco, co ji potěší. Nemusíte shánět žádné obří dárky ani jí platit dovolenou na Seychelách, abyste ji potěšili. Co třeba právě designový hrnek, který je vyroben přesně na míru všem maminkám?

Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Hrnky a hrnečky

Přemýšlejte, co uděláte ráno jako první, když vstanete? Možná si dáte sprchu, možná zamíříte do koupelny a nalíčíte se, ale možná vaše první kroky vedou do kuchyně pro hrnek kávy. A přesně pro tyhle chvíle jsme stvořili dokonalý dárek pro vaší mámu. Stylový a elegantní hrneček s potiskem, kterým jí dokážete, jak moc pro vás znamená. Hrnek je ideálním partnerem pro ranní start do nového dne, díky kterému bude její den ještě mnohem příjemnější! Nakupujte dárky pro mámy už dnes na našem e-shopu!