Komplet pro mámu - Máma - jednotka na speciální úkoly - tričko a hrnek s potiskem

655 Kč

-10%

728 Kč

Obsah sady

Máma - jednotka na speciální úkoly

Speciální jednotky a jejich agenti jsou vždy dokonale vycvičeni. Dokáží být na správném místě ve správný čas, řešit neřešitelné a dokonale zvládají multi-tasking. A teď si představte, že touhle vycvičenou jednotkou je dokonce i vaše máma!


Precizní a dokonalé

To jsou vaše mámy. Dokáží vyřešit všechny problémy světa, chodit do práce, vychovávat nás, obstarat domácnost a vyladit všechny speciální úkoly, které jí pozice mámy přináší. Taky jí obdivujete, jak tohle všechno zvládá? Pak neváhejte a pořiďte jí tohle super tričko s potiskem, které jí to dá náležitě najevo! Vaření, žehlení, praní prádla, nakupování i mnohé další, to je jen slabý výčet všech jejích speciálních úkolů. Pohodlný střih a vtipný potisk zaručí, že s takovým dárkem rozhodně nešlápnete vedle! Objednávejte ještě dnes!

Máma - jednotka na speciální úkoly

Hrnky a hrníčky, pořád jsou jednoduše jako dárek nejlepší. Pokud chcete věnovat drobnost, která potěší a zároveň ji obdarovaný bude mít každý den v ruce, pak je hrnek naprosto super. Třeba i pro mámu ke Dni matek!

 Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Originální dárek pro všechny milované mámy

Maminkám se snažíme vždy vybírat to nejlepší. Už jen pro to, co pro nás všechno udělaly. I proto se sluší na maminky nezapomenout ke Dni matek. Kupte klidně i drobnost, ale od srdce. Dobrý dárkem by se mohl stát pro letošním rok tenhle hrnek s potiskem. Máme je opravdu jednotka na speciální úkoly, zvládne totiž úplně všechno! Pořiďte mamince právě tenhle hrnek, nepochybujeme, že jí udělá radost! Její ranní káva nebo káva v práci tak bude chutnat ještě mnohem lépe, než kdy předtím. Objednávat můžete jednoduše online v našem e-shopu, stačí jen pár kliknutí a dárek je na cestě k vám!