Komplet pro mámu - Mámo, děti se ti ale povedly - tričko a polštář s potiskem

761 Kč

-10%

846 Kč

Obsah sady

Mámo, děti se ti ale povedly

Pobavíte i potěšíte zároveň. Trička s potiskem mají svůj styl. A hodí se úplně pro každého, třeba právě pro mámy, které milujeme a které si zaslouží to nejlepší. A s tímhle potiskem na tričku rozhodně vedle nešlápnete!


Stylové dárky pro naše milované mámy

Mámy slaví i svůj svátek, který připadá na druhou neděli v květnu. Nenechávejte letos dárek na poslední chvíli a kupte jej v předstihu. Ať máte jistotu, že na vás zbyde ten nejlepší! Tričko s potiskem pro všechny milé mámy se špetkou humoru, to je dárek, který se neodmítá. Nejen, že je designově vychytané, ale taky neuvěřitelně pohodlné díky použitému materiálu a dobře padnoucímu střihu. Stačí si jen zvolit tu správnou velikost, pár kliknutí a dárek už je na cestě k vám! Vybírejte si tentokrát dárky pohodlně online v bezpečí domova a užívejte si nakupování bez front v nákupních centrech!

Mámo, děti se ti ale povedly

S polštářkem prostě chybu nikdy neuděláte. Každý přece miluje pohodlí, a kdo si odpočinek zaslouží víc, než naše máma? Polštářek je vyvedený v krásném designu, který potěší naprosto každou maminku, je to zkrátka ideální dárek!

Rozměry polštáře 38x38cm.


Stylový a originální dárek ke Dni matek


Polštářky
jsou mezi dárky s potiskem v kurzu. Ideální dárek vlastně pro kohokoliv. Milujeme pohodlí a díky polštářkům si jej můžeme dopřát právě teď všichni. A protože myslíme i na vaše blízké, vytvořili jsme polštářek pro vaši maminku, a to nejen k svátku matek! Polštářek je měkoučký a dokonale pohodlný a také se velmi dobře udržuje. Polštářek s potiskem má totiž snímatelný povlak, který snadno vyperete v automatické pračce a ani se nemusíte strachovat o potisk. Ideální dárkem pro maminku, která má ráda humor a nezkazí žádnou legraci! Nápis „Mámo, děti se ti ale povedly“, zaručeně rozesměje úplně každou. Nakupujte už nyní!