Komplet pro tátu - Tak vypadá nejlepší táta na světě - mikina a tričko s potiskem


764 Kč

-10%

849 Kč


1 175 Kč

-10%

1 305 Kč

Obsah sady

Rádi bychom našim blízkým věnovali vždycky naprosto jedinečnou věc.

Jenže jak to zařídit, abychom se neopakovali? Jak být pořád originální a přitom při výběru dárků neztratit šmrnc? Nebojte, v našem e-shopu jste naprosto správně, na originální dárky jsme přeborníci, třeba i na dárky pro ty nejlepší táty na světě!


Dárek pro tátu

Pokud jste sami už otcem, asi víte, co všechno tahle role obnáší. Starosti i radosti, a nikdy nevíte, jestli všechno zvládnete na jedničku. Ale to vlastně ani nikdo nechce. Pokud budete dělat všechno podle svého nejlepšího vědomí a jak nejlépe umíte, věřte tomu, že pro svoje dítě budete tím nejlepším tátou na světě! A pokud mezi tyhle nejlepší táty patří i ten váš otec, neváhejte a kupte mu jako dárek třeba tuhle designovou mikinu. Pohodlný střih s kapucí, skvělý materiál a vtipný potisk pro všechny táty, kterých si vážíme! Nakupujte právě teď v bezpečí domova online!

Tátové jsou pro náš život neuvěřitelně důležití. A taky toho dost pro nás dělají, jen si vzpomeňte na bezpočet situací, kdy vás táta tahal z průšvihu a kdy vám pomohl. Pro naše táty hrdiny tady máme speciální dárek, který si bezpochyby zaslouží!


Milujete svého tátu a jste mu věční za všechno, co pro vás kdy udělal? Ani se nedivíme, tátové mají ochranu svým potomků tak trochu jako svou práci. Tak mu svou vděčnost dejte najevo, třeba s dopomocí stylového trička s potiskem! Potisk pro nejlepší táty na světě stoprocentně dojme i toho největšího drsňáka. Vsadíte se? Nemusíte, garantujeme vám, že s tímhle dárkem vedle rozhodně nešlápnete, naopak, tátovi vykouzlíte úsměv na tváři. Nakupujte pohodlně online v našem e-shopu, a to třeba právě dárek pro vašeho tátu. Originálnější dárek prostě nenajdete :)