Komplet pro tátu - Tak vypadá nejlepší táta na světě - tričko a polštář s potiskem

768 Kč

-10%

853 Kč

Obsah sady

Polštářek pro nejlepšího tátu - hledáte ideální dárek pro svého tátu?

Už hledat nemusíte. Naše milované blízké osoby si totiž zaslouží jen to nejlepší. A přesně proto jsme tady. Vytváříme originální dárky pro všechny vaše blízké. V našem e-shopu vyberete dárek třeba i pro toho nejlepšího tátu na světě!

Rozměry polštáře 38x38cm.

Cena obsahuje komplet: povlak s potiskem a zvlášť výplň.

Potisk je vykonán velmi trvalou metodou, odolný proti praní, zároveň příjemný na dotyk.


Polštářek pro nejlepšího tátu

Co třeba krásný měkoučký polštářek s potiskem? Nebojte, nestřílíme si z vás, polštářek je opravdu fajn tip na dárek! Každý si rád dá šlofíka, odpočine nebo relaxuje u televize či knížky. A nejinak je tomu určitě i u vašeho táty. Dopřejte mu chvíle odpočinku a dejte mu zároveň najevo, jak moc ho máte rádi! Polštářek s potiskem je k tomu naprosto ideální! Dárek, který nezklame, a hodí se ideálně třeba k nadcházejícímu Dni otců. Nepromeškejte svou šanci a nakupujte včas a pohodlně v našem e-shopu!

Tátové jsou pro náš život neuvěřitelně důležití. A taky toho dost pro nás dělají, jen si vzpomeňte na bezpočet situací, kdy vás táta tahal z průšvihu a kdy vám pomohl. Pro naše táty hrdiny tady máme speciální dárek, který si bezpochyby zaslouží!


Milujete svého tátu a jste mu věční za všechno, co pro vás kdy udělal? Ani se nedivíme, tátové mají ochranu svým potomků tak trochu jako svou práci. Tak mu svou vděčnost dejte najevo, třeba s dopomocí stylového trička s potiskem! Potisk pro nejlepší táty na světě stoprocentně dojme i toho největšího drsňáka. Vsadíte se? Nemusíte, garantujeme vám, že s tímhle dárkem vedle rozhodně nešlápnete, naopak, tátovi vykouzlíte úsměv na tváři. Nakupujte pohodlně online v našem e-shopu, a to třeba právě dárek pro vašeho tátu. Originálnější dárek prostě nenajdete :)