Komplet pro mamu - Tak vypadá nejlepší máma na světě - tričko a polštář s potiskem

761 Kč

-10%

846 Kč

Obsah sady

Máma je ten nejúžasnější tvor na světě. Pokud jde o její dítě, dokáže sama sebe upozadit a dát mu ve všem důležitém přednost. Takové mámy si ale zaslouží pořádnou porci lásky a taky čas od času aspoň nějakou drobnost, dárek, který ji potěší. Co třeba právě tričko, které sedí mámám jako ulité?


Stylové tričko pro mamku

Uznáváme, že mámy toho stíhají fakt hodně. Takže si doopravdy zaslouží naši úctu a pozornost. A pokud zrovna přemýšlíte nad dárkem, který by ji potěšil, už nemusíte hledat dál. Našli jste ho právě v našem e-shopu! Super stylové dámské tričko s potiskem pro mámy je tady! Úžasně pohodlný a měkký materiál, skvěle padnoucí střih, a navíc potisk pro tu nejlepší mámu na světě. Vsadíme se, že ji dojmete k slzám, vyznání lásky totiž každou mámu dozajista potěší! Tak proč to neudělat třeba pomocí tohoto trička pro ty nej mámy na světě?

Tak vypadá nejlepší máma na světě - polštář

Skvělý tip na dárek ke Dni matek, pokud si vůbec nevíte rady! Pohodlí ocení každá máma a díky potisku se opravdu blýsknete! Senzační dárek pro ty nejlepší mámy na světě, kterým tak můžete dát najevo všechnu svou lásku!


Polštářek jako dárek pro všechny mámy na světě – ty nejlepší

Samozřejmě, že pro ty nejlepší! Naše mámy jsou klenot, který si musíme chránit a měli bychom jim to čas od času taky dát trochu najevo. Parádní příležitostí je Den matek, který se tradičně slaví druhou neděli v květnu. Všichni to víme a taky většina z nás pravidelně nakupuje dárky pro mámu pár dní předem. Dejte si letos s dárkem záležet a objednejte si jej už nyní! Polštářek s potiskem je nejen efektní, ale také se naprosto jednoduše udržuje. Má totiž snímatelný povlak, snadno jej tedy vyperete v automatické pračce. Potěšte svoji maminku a povyšte její chvíle odpočinku na královskou záležitost spolu s tímto polštářkem!