Komplet pro mámu - mikina, polštář a hrnek s potiskem

1 373 Kč

-10%

1 525 Kč

Obsah sady

Mikina s potiskem není jen pro teenagery, pokud jste si to mysleli! Mikinu s potiskem má dnes skoro každý, ale jen málo maminek má tuhle stylovku s originálním potiskem! Udělejte mámě radost ke Dni matek a objednejte už nyní!


Mikina s potiskem pro všechny generace


Jako dárek je mikina naprosto ideální. Každý miluje komfort a u oblečení to platí zvlášť dobře. Oblečení nás nesmí škrtit, nebo být z nepříjemného materiálu. To se s naší mikinou nikdy stát nemůže! Mikinu jsme tentokrát přizpůsobili jako dárek pro mámy, tedy pro ty nejlepší mámy na světě. Ideální dárek ke Dni matek nebo třeba k jejímu svátku! Garantujeme, že ukápne i slzička dojetí! Mikina je nejen pohodlná, ale také vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který vás ohromí. Nakupujte už nyní v našem e-shopu a pořiďte skvělé dárky pro své blízké jednoduše online! Stačí vybrat ten správný motiv a velikost!

Mámo, děti se ti ale povedly

S polštářkem prostě chybu nikdy neuděláte. Každý přece miluje pohodlí, a kdo si odpočinek zaslouží víc, než naše máma? Polštářek je vyvedený v krásném designu, který potěší naprosto každou maminku, je to zkrátka ideální dárek!

Rozměry polštáře 38x38cm.


Stylový a originální dárek ke Dni matek


Polštářky
jsou mezi dárky s potiskem v kurzu. Ideální dárek vlastně pro kohokoliv. Milujeme pohodlí a díky polštářkům si jej můžeme dopřát právě teď všichni. A protože myslíme i na vaše blízké, vytvořili jsme polštářek pro vaši maminku, a to nejen k svátku matek! Polštářek je měkoučký a dokonale pohodlný a také se velmi dobře udržuje. Polštářek s potiskem má totiž snímatelný povlak, který snadno vyperete v automatické pračce a ani se nemusíte strachovat o potisk. Ideální dárkem pro maminku, která má ráda humor a nezkazí žádnou legraci! Nápis „Mámo, děti se ti ale povedly“, zaručeně rozesměje úplně každou. Nakupujte už nyní!

Máma - jednotka na speciální úkoly

Hrnky a hrníčky, pořád jsou jednoduše jako dárek nejlepší. Pokud chcete věnovat drobnost, která potěší a zároveň ji obdarovaný bude mít každý den v ruce, pak je hrnek naprosto super. Třeba i pro mámu ke Dni matek!

 Rozměr hrnku: průměr 82 mm, výška 95 mm.


Originální dárek pro všechny milované mámy

Maminkám se snažíme vždy vybírat to nejlepší. Už jen pro to, co pro nás všechno udělaly. I proto se sluší na maminky nezapomenout ke Dni matek. Kupte klidně i drobnost, ale od srdce. Dobrý dárkem by se mohl stát pro letošním rok tenhle hrnek s potiskem. Máme je opravdu jednotka na speciální úkoly, zvládne totiž úplně všechno! Pořiďte mamince právě tenhle hrnek, nepochybujeme, že jí udělá radost! Její ranní káva nebo káva v práci tak bude chutnat ještě mnohem lépe, než kdy předtím. Objednávat můžete jednoduše online v našem e-shopu, stačí jen pár kliknutí a dárek je na cestě k vám!