Komplet pro prarodiče - Jeho veličenstvo dědeček, Její veličenstvo babička - trička s potiskem


404 Kč

-10%

449 Kč



404 Kč

-10%

449 Kč


808 Kč

-10%

898 Kč

Obsah sady

Dárky jsou někdy zapeklitou věcí. Lámeme si marně hlavu, jaký dárek by byl ten nejlepší, nejúžasnější a celkově dokonalý. Třeba pro vašeho dědečka. Napadlo vás vlastně někdy, že mu můžete darovati vtipný a neotřelý dárek, jako je tričko s potiskem?




Tričko pro jeho výsost, veličenstvo dědečka

Dědeček má v rodině výsadní postavení. Je takříkajíc stále ještě hlavou rodiny, i když už se trochu drží v pozadí. To ale nic neubírá na jeho autoritě a taky na výsadách! Milovanému dědečkovi patří jen to nejlepší, proto vybírejte dárek právě v našem e-shopu! Úžasně pohodlné tričko s potiskem v designu pro všechny dědečky, kteří jsou zrozeni pro roli jejich královského veličenstva! Vtipný potisk a kvalitní materiál nenechají vašeho dědu na pochybách, jak moc pro vás znamená. A postará se vám taky o vkusný a originální dárek, který seženete díky několika kliknutím. Směle do nakupování!

Sehnat ten správný dárek nebylo nikdy jednodušší. Stačí pár kliků a je na cestě přímo k vám! A to i dárek pro babičku. Co byste řekli na designové tričko pro všechny babičky, které jsou našimi královnami?


Vtipné tričko pro babičku, které ji zaručeně dojme!

Na světě existují důležité osoby, pro které rádi vybíráme jako dárky jen to nejlepší. Mezi takové lidi patří i rodina, potažmo naše nejmilejší babička. Žena, která nás od dětství milovala a rozmazlovala, si určitě zaslouží něco naprosto úžasného. Něco jako dárek pro královnu. A nakonec, proč ne? Tričko v designu jejího veličenstva babičky jí vžene slzičky dojetí do očí. Pohodlný materiál a dobře padnoucí střih jsou zárukou, že se takovým tričkem od milovaného vnoučete ráda pochlubí i před svými přítelkyněmi.