Tričko pro rybáře 

Rybářům se tradičně přezdívá jako tichým bláznům. Určitě to však není pravda! Rybářství je nádherný sport, který provozujete v přírodě, a možná právě to ticho a klid je na rybářství tak přitažlivé… U nás v České republice se rybaření věnuje spoustu lidí, především mužů, a to rekreačně, ale i sportovně. Nesmíme zapomenout ani na rybolov, který je prováděn v mořích, což se ale naší republiky bohužel netýká – nicméně spoustu rybářů do exotických destinací rádo jezdí na nejrůznější výpravy.
Počet produktů: 70
na stránku
Zobrazeno 1 – 36 z 70 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 70 položek

Existuje vhodný dárek pro rybáře?

Zajisté, že ano! :) V rybolovu se uplatňuje spoustu druhů ryb sladkovodních i mořských, sladkovodní lze rozdělit na dravé, býložravé a všežravé. Záleží potom už na každém rybáři, jaké ryby se chystá chytat, v jakém revíru a jakým způsobem. Existuje velké množství nástrah, dravé ryby se chytají jak na živé návnady, tak na ty umělé, pokud jde o všežravé ryby (u nás typicky kapr), chytají se na červi, hmyz nebo i rostlinné nástrahy. Rybářských obchodů existuje celá řada, a pokud stojíte o nějaký pěkný dárek, možná by se vám vyplatilo se do některého z nich vydat.

Jak se ale v tak široké nabídce neztratit?

Ochotná obsluha vám většinou pomůže, nicméně musíte ale znát alespoň základní fakta – jaké druhy ryb se chystá rybář chytat, nebo jaký styl rybolovu je jeho oblíbený. Upřednostňuje plavanou, položenou, feeder, přívlač, nebo muškaření? Že nevíte, oč se jedná? Možná bychom tedy raději doporučili dárky, které se nebudou týkat přímo rybářského vybavení.

Tematika ryb nikdy nezklame

Každý rybář má rád přírodu a hlavně ryby. Jinak by zřejmě ani ryby nechodil chytat. Vřele vám tedy doporučujeme, abyste zkusili vybrat nějaký dárek s tematikou ryb, která se tomu vašemu rybáři zavděčí. Ať už slaví svátek, narozeniny nebo nějaké jiné výročí, každému rybáři by se jistě hodily vtipné ponožky se stylovým potiskem! Na rybách stráví většinou hodně času a kvalitní oblečení je základem pro jeho pohodlí.

Pokud váš rybář patří mezi milovníky kávy, určitě nepohrdne pěkným a stylovým hrnkem s potiskem! Vyberte mu nějaký vhodný právě v našem online shopu! Jeho ranní káva tak dostane naprosto nový rozměr :)

A nakonec, proč nedat jako dárek stylové tričko s potiskem? Vyrábíme pohodlná a velmi kvalitní trička z bavlny s designovým vtipným potiskem! Nápisy na tričkách pobaví nejen oslavence, ale i jeho okolí! Na výběr máte z několika vzorů, pokud byste si žádný nevybrali, nevěšte hlavu! Stačí nám napsat na uvedené kontakty, rádi vám vyrobíme a potiskneme vlastní tričko přesně na míru podle vašeho přání! :)

P.S. Pokud byste potřebovali něco pro chladnější podzim, nezapomeňte se podívat na naši nabídku pohodlných a měkoučkých mikin s kapucí. Spoustu vzorů, nápisů a barev nenechá vašeho oslavence chladným!

Zobrazit