Kategorie

3 nápady na vtipné dárky k osmnáctinám

Zveřejněno: 2021-03-22 10:07:34
Kategorie:

Osmnácté narozeniny? Ty jsou v našem životě snad nejdůležitější! Konečně se stáváme plnoletými a dveře dospělosti jsou dokořán! Stojíme na jejich prahu a máme před sebou spoustu let, které si hodláme patřičně užít! Svět nám leží u nohou a není nic důležitějšího, než právě ten fakt, že je nám čerstvých osmnáct! Pokud vám už osmnáctka minula, určitě si i přes to tenhle dokonalý pocit pamatujete :)

A co patří kromě řidičáku k osmnáctým narozeninám? Přece pořádná oslava s přáteli! Možná se i vy na nějakou takovou oslavu chystáte, a taky moc dobře víte, že na jakékoli oslavě nesmí chybět kromě dortu a zábavy také dárky. A ty si zaslouží dost času na promyšlenou, už jen kvůli tomu, že se jedná o opravdu významný mezník v životě každého! Dárky k osmnáctinám neodbývejte, ať už se jedná o holku nebo kluka, na jejich výběru si dejte rozhodně záležet. No, a pak taky neuškodí, když některý dárek pojmete tak trochu vtipně a netradičně :) Pojďme se na to podívat společně, přinášíme vám tři tipy na dárky, se kterými rozhodně zabodujete!

Věnujte zážitek

Věci se poškodí, ztratíme je nebo dokonce vyhodíme, ale zážitek, ten vám nikdo nevezme. Věnujte k osmnáctinám něco, na co se skutečně nezapomíná! Nejen tandemový seskok a bungee jumping, ale třeba i jízda ve Ferrari a jízda na divoké vodě, plus mnohé další adrenalinové zážitky, to všechno určitě chcete v osmnácti zažít!

Božská 18 - dámské tričko s potiskem

Drobnost s vtipem

Víme, že hrnky většinou dáváme jako dárek těm, u koho jednoduše nevíme, jaký dárek bychom měli vybrat. Ale tohle není ten případ. Věnujte svojí kámošce nebo kámošovi super stylový hrnek s potiskem pro čerstvé osmnáctky, uvidíte, že s originálním stylem nešlápnete vedle a navíc pobavíte!

Dárek s potiskem

Hit posledních let. Díky potisku můžete vytvořit naprosto originální dárek, který nikde jinde neseženete, a přesně na míru oslavenci! Vybírejte z našich motivů nebo si jednoduše nechte vytvořit svůj vlastní originální potisk, třeba z fotografie nebo vašeho obrázku! Stylová trička frčí a k osmnáctinám se jedná o super dárek, který vaši kámošku a kámoše stoprocentně pobaví. Popusťte uzdu fantazii a darujte dárek, který potěší!

Na malé i velké sny - prasátko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)