Kategorie

3 nejlepší dárky pro ženy

Zveřejněno: 2022-12-14 06:00:44
Kategorie:

Vánoce se kvapem blíží a někteří z nás ještě nemají ani jeden jediný dárek! Věřili byste tomu? My ano :) jednoduše ne každý dokáže dárky shánět v srpnových vedrech, případně si nesestavuje plán dárků pro všechny své příbuzné a známé již dva měsíce před Štědrým dnem. A navíc, dárky pro ženy se prostě fakt špatně shání. Možná o tom taky něco víte. Úplně nejlepší by bylo, kdyby ženy jasně napsaly Ježíškovi svoje konkrétní přání. Nejlépe s internetovým odkazem, celým názvem nebo alespoň obchodem, kde se dárek dá sehnat. Pak by se předešlo těm trapným situacím u vánočního stromečku, kdy jednoduše cítíme, že jsme se zas až tolik netrefili.

Tipy pro všechny dámy bez rozdílu

Jenže když dotyčná Ježíškovi dopis nepošle, cítíte se jako v pasti. Co koupit, aby dárek opravdu potěšil a nezůstal ležet ladem? Nebojte, poradíme! V tomhle článku vám přineseme tipy na 3 dárky pro ženy, které každou dozajista potěší!

Drobnost k Vánocům? Ale ano!

Možná si řeknete, že hrnek s potiskem je naprostá hloupost. Ale vůbec ne! Ani nevíte, kolik parády nadělá takový dobře zvolený potisk! Co takhle vyznání lásky nebo dokonce hrnek s vlastním potiskem? A co kdyby tenhle hrnek ke všemu nebyl obyčejný, ale navíc dokonale magický? Na první pohled obyčejný černý hrnek, ale počkejte, až di do něj vaše žena uvaří svou kávu! Teplem se hrnek zázračně změní a odhalí třeba právě vaše vyznání lásky! Uznejte, takovému dárku žádná neodolá!

Pro mou ženu - hrnek s potiskem

Pod stromeček jedině „měkouše“

Měkké dárky jsou takovou klasikou. Pod stromečkem jsme je jako děti absolutně nesnášeli a rozbalovali jako první ty tvrdé. Měkké dárky dost často končily něčím, co jsme opravdu nechtěli – ponožkami, pyžamem nebo tričkem, které by možná nosila naše máma, ale my nikdy!

S námi se ale žádné dárkového faux-pas bát nemusíte. Máme pro vás tipy na dva druhy měkoušů, které udělají i dámám velkou radost!

První je rozhodně super měkoučký a pohodlný polštářek s potiskem! Milujeme tyhle malé polštářky, protože si je můžete užít naprosto kdekoli! V posteli nebo třeba v křesle u pohodového filmu. Navíc jim potisk dodává punc originálního dárku!

Měkkými dárky ještě ale nekončíme! Projděte si naši nabídku super triček s potiskem! Ať už vyberete motiv hobby, sportu, zaměstnání nebo třeba tričko pro maminku, s tímhle tričkem rozhodně nešlápnete vedle! Střihy jsou dokonale přizpůsobeny dámské postavě, takže parádně padnou naprosto každé! Materiálem pro tahle trička je vysoce kvalitní bavlna, garantujeme tedy, že ho budete chtít nosit téměř donekonečna :)

Pevně věříme, že jsme vás inspirovali – na vánoční dárky ještě pořád není úplně pozdě! Udělejte radost svým blízkým jedinečným dárkem a ušetřete si fronty v nákupních centrech! Vše zařídíte pohodlně online.

Xantipa - dámské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)