Kategorie

3 tipy na dárky pro rodiče

Zveřejněno: 2021-11-15 16:12:28
Kategorie:

Znáte to, blíží se narozeniny nebo svátek a vy zoufale přemýšlíte, jaký dárek svým rodičům koupit. A což teprve výročí svatby! Nechcete opakovat stokrát dokola ty samé dárky a rádi byste byli tak trochu originální. Jenže, co naplat, možná i vaši rodiče jsou vyznavači klasického stylu a trošku, docela jen malinko, staromódní. A tak se bojíte, abyste nešlápli úplně vedle. I proto jsme připravili tenhle manuál se třemi tipy na dárky, které určitě využijete i pro nadcházející vánoční svátky!

Stylové polštářky jako tip číslo 1!

Co je to za hloupost, říkáte si? Polštářky?? Ale ano, naprosto dokonalý dárek pro všechny generace! Nezáleží na věku, pohodlí si přece udělá rád naprosto každý! Měkoučké a pohodlné polštářky jsou doplněny super potiskem přesně podle vašeho vkusu! Polštářek tak můžete věnovat svým rodičům navíc s nějaký super věnováním, které je potěší. Polštářky se také dobře udržují, díky snímatelnému povlaku je snadno vyperete. Vyberte si ten svůj z naší široké nabídky!


Její veličenstvo máma - polštář s potiskem



Čas na kávu? Pak jedině v hrnku s potiskem!

Jsou věci, které ve svém životě už ani dostatečně nevnímáme. Jednou takovou věcí je hrnek na kávu nebo čaj. Možná i vy máte svůj oblíbený a možná, že je vám prostě jedno, z jakého hrnku pijete. Většina lidí ale upřednostňuje určitý typ, a na to můžete cílit tímhle dárkem. Je jedno, zda vaši rodiče pijí kávu nebo čaj, hrnek jim můžete vybrat s potiskem přesně na míru! Uvidíte, že jejich ranní rituál dostane úplně jiný rozměr!

Táta teď pije kávu - neotravujte - hrnek

Pro ty odvážnější trička s potiskem!

Máte pokrokové rodiče a žádné staromilce? Pak neváhejte a vyberte jim z originálních triček s potiskem! Tahle trička jsou skvělá v tom, že jsou nejen pohodlná, ale můžete si vybrat potisk přesně podle účelu či osoby, pro kterou jej potřebujete. Zaměřte se tak třeba na koníčky nebo práci, které se vaši rodiče věnují. Dokážeme vytvořit i trička pro páry, která jsou ve velké oblibě u všech generací. Trička ve stylovém designu jsou natolik kreativním a variabilním dárkem, že si vybere naprosto každý. Zajistěte si dárek k letošním Vánocům včas a objednejte dárek pro své rodiče už nyní!


 Komplet pro rodiče - Tak vypadá nejlepší máma na světě, nejlepší táta - trička s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)