Kategorie

3 top nápady na dárky pro tetu a strýčka

Zveřejněno: 2022-07-14 10:44:33
Kategorie:

Strýc a teta, to jsou lidé, které zná každý ze své vlastní rodiny. A kdo ne, tak ten říkal strejdo nebo teto třeba blízkým přátelům svých rodičů. Jsou to vždycky lidé, kteří jsou nám poměrně blízcí, a proto jsme s nimi trávili poměrně hodně času. I proto jsme si s nimi zvykli navzájem vyměňovat dárky. Vždyť, co může být hezčí než podarovat někoho, koho máme rádi a komu uděláme radost?

Ne vždycky je ale výběr dárků jednoduchý, to naprosto uznáváme. Často si lámeme hlavu nad ideálním dárkem a ne a ne na něco přijít. Rozhodně vám výběr ulehčíme! Přinášíme tipy na tři super dárky, které ocení strýček i vaše teta, tak se ně pojďme mrknout!

Keramické minimum

Opravdu, tohle je minimum, co by každý strejda nebo teta měli vlastnit. A co, ptáte se? Přece keramický designový hrnek s potiskem! Naše originální motivy si zamilujete, jedná se o perfektní dárek, kterým rozhodně nezklamete! Vtipné i milé motivy na vás už čekají připraveny v e-shopu, stačí si vybrat jen ten správný podle vašeho vkusu.


Taková teta je poklad - hrnek

Pohodlí nade vše

Měkoučký, pohodlný a zkrátka úžasný – tak takový je polštářek s potiskem od nás! Polštářek je super tip na dárek, se kterým rozhodně nešlápnete vedle, a potěšíte nejednoho blízkého. Polštářek má snímatelný povlak, takže se velmi snadno udržuje. Podívejte se do naší nabídky a vyberte si ten správný ještě dnes!

Klasika stále vede

A cože je tou klasikou mezi top dárky pro naše příbuzné, Přece trička s potiskem! Design, který ocení mladší i starší ročníky, motivy, které vám vykouzlí úsměv na tváři! To všechno jsou pohodlná bavlněná trička, která nabízíme v našem e-shopu. Zcela jistě si vyberete motiv i pro vaši tetu nebo právě pro strejdu. Vyrobena jsou z prvotřídní bavlny, která zaručuje dokonalý komfort i při celodenním nošení. Trika s potiskem jsou zkrátka tím nejlepším tipem na dárek, tak neváhejte a nakupujte dárečky ještě dnes! Všechny dárky vyřešíte pohodlně online v našem e-shopu!

Strejda - starší specialista - pánské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)