Kategorie

5 dárků, které k Vánocům rozhodně nechcete

Zveřejněno: 2020-11-16 11:00:51
Kategorie:

Ať už si to připustíte nebo ne, Vánoce jsou skoro za dveřmi. Listopad se přehoupne do prosince cobydup, a pak už dny poletí rychlostí větru. Všechny zachvátí nákupní horečka, dámy začnou ve velkém gruntovat, péct cukroví, pohlavkovat neposlušné děti, připravovat Mikuláše a všeobecně organizovat všechno a všechny, aby vytvořily nejdokonalejší svátky roku. Je ale všechen ten shon potřeba?

Uspěchané Vánoce

Určitě není. I u Vánoc dozajista platí, že budu takové, jaké si je uděláme. A jestliže vidíme krásu Vánoc ve stole prohýbajícím se pod tíhou dobrůtek, ve stromečku, který je zavalen tolika dárky, že je ani nespočítáme a ve vygruntované domácnosti, tak prosím. Uvědomme si ale, že touhle honbou za dokonalostí na sebe doslova pleteme bič. Neuvěřitelné množství povinností a závazků, které na sebe sami navalujeme, se zákonitě projeví, a to především únavou a tím, že si nakonec svátky ani neužijeme.

Abychom vám situaci ohledně vybírání dárků ulehčili, rozhodli jsme se pro vás připravit top 5 dárků, které rozhodně dostat nechcete. Trochu nadsázky se přece před Vánoci hodí, ne? :)

Vlněné ponožky

Pro milovníky tepla nebo z recese možná ano, ale jinak po nich fakt netoužíme. Babi, když ti řekneme, že chceme ponožky, myslíme tím ty stylové, vtipné a barevné, a nikoli tlusté fusekle, které kupuješ dědovi!

Pěna na holení

Jako vážně. Holky, nedávejte pánům pěnu na holení. Tu si koupíme sami. Zkuste být trochu originálnější a dát nám dárek s nápadem! Věci pro hygienu to fakt nejsou.

Kuchyňské spotřebiče

Pánové, pokud si fakt nevíte rady, pak ale vězte, že pokud si o nějaký spotřebič vyloženě neřekneme, nikdy nám ho nedávejte k Vánocům! Degradujete nás tím na domácí puťky. Z dárků máme mít radost, a nesmí zavánět povinností nebo domácími pracemi :)

Takový kluk je poklad - hrnek

Stejný dárek jako bývalce/bývalému

Tohle je fakt za hranou. Nikdy to nedělejte. Pánové, akceptujte, že vaše současná partnerka má svůj vlastní oblíbený parfém a je třeba začít kupovat JEJÍ oblíbenou značku, a nikoli značku vaší ex-partnerky. Vážně.

Nevkusné oblečení

Možná, že byste rádi obohatili šatník vašich blízkých o nějaký ten módní kousek, nicméně do toho se raději nepouštějte. Jedině v případě, že budete chtít vybrat třeba originální tričko s potiskem, které bude stylové a jedinečné. Třeba jako ty z našeho e-shopu. Z obyčejného trička se tak stane tričko s bonusem, s něčím navíc, a taková originální a pohodlná trička každý rád nosí :)

https://trickovy.cz/6574-okouzlujici-vtipny-inteligentni-zadany-panske-tricko-s-potiskem.html

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)