Kategorie

5 tipů na vánoční dárky

Zveřejněno: 2020-11-30 09:01:04
Kategorie:

Vánoce se nám kvapem blíží, a i když to možná slyšet nechcete, jsou fakt za rohem. A pokud si je chcete udělat letos klidné a pohodové, možná už byste mohli začít uvažovat nad tím, že začnete nakupovat. Pokud nakupujete v online obchodech, určitě máte ještě spoustu času, protože jsou tyto obchody na předvánoční nápor zvyklé a vyřizují objednávky velmi rychle, minimálně by to ale chtělo promyslet si, komu a jaký dárek vlastně chcete věnovat. Vyhnete se tak předvánoční panice, která vás chytne, až zjistíte, že vlastně nemáte ani to nejmenší tušení, co byste svým blízkých mohli k Vánocům dát. A protože se se články tohoto typu vždycky doslova roztrhne pytel, pojďme se na to podívat trochu s nadhledem.

Co tedy směle můžeme zařadit do kategorie těch nejlepších dárků na Vánoce?

Něco dobrého

Co si budeme nalhávat, dobré jídlo a pití milujeme všichni. A proto, pokud si opravdu nevíte rady, můžete vždycky sáhnout po kvalitní čokoládě, dobrém vínu nebo gurmánských zážitcích. S tím většinou zabodujete.

Něco do prasátka

Tak jistě, není to dárek z nejoriginálnějších a asi jste moc času nad jeho vymýšlením trávit nemuseli, na druhou stranu, pokud opravdu nemáte ani páru o tom, po čem potenciální obdarovaný touží, tak je tohle řešením. Aspoň nekoupíte úplnou hloupost.

První milion - prasátko s potiskem

Něco na sebe

Nejen dámy ocení nový kousek do šatníku, pryč je doba, kdy jsme nechtěli rozbalovat „měkké dárky“. Dneska už si rádi rozbalíme třeba stylové a vtipné tričko s potiskem, mikinu s designovým potiskem nebo vtipné barevné ponožky.

Něco pro vzpomínku

Kdo by si nechtěl vzpomenout na svého miláčka, i když ho třeba zrovna teď nemá u sebe? Která babička by nechtěla mít svoje milované vnouče pořád na očích? Myslíme si, že žádná :) splnit jim to můžete úplně snadno. Vyberte jednoduše dárek, na který necháte natisknout fotografii nebo třeba kresbu vašeho dítka! Uvidíte, že s tímhle dárkem vedle rozhodně nešlápnete!

Něco pro radost

A to je to nejdůležitější. Vybírejte dárky s tím, že byste rádi udělali danému člověku radost. Instinkt (a možná i prodejce) vás pak povede i k malým drobnostem, které toho ale hodně řeknou – hrnečky na kávu, měkoučké polštářky, stylové kuchyňské zástěry i spoustu jiných věcí jistě vykouzlí obdarovanému úsměv na tváři. A o to přece jde o Vánocích především. Tak šťastné a veselé!

Děkuji za optání, neberou - pánská trička s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)