Kategorie

5 věcí, ze kterých máte obavy, když nakupujete na internetu

Zveřejněno: 2020-01-15 16:13:49
Kategorie:

Všechno řešíme online, místo dopisů posíláme emaily, na všechno máme aplikace a update je náš denní chleba. Není tedy divu, že se i obchodování a nakupování přesouvá z velké části na internet. Zatím nejsme příliš zvyklí na to, abychom nakupovali běžné potraviny online (s tím, že nám za dvě hodiny doma zazvoní poslíček s naším nákupem), i když už i to se rozmáhá ve větších městech. Běžně ale už nakupujeme elektroniku, oblečení, speciální výživu, potřeby do domácnosti nebo třeba doplňky stravy. Vánoční nákupy z větší části „odklikáme“ z našeho pc a doma nás pak čekají balíčky, na které nemusíme stát žádnou frontu. Jaká jsou ale úskalí nakupování na internetu a jak se jim co nejlépe vyhnout?

Obavy stranou!

Tady vám nabízíme pár tipů, jak zvládnout nakupování s bravurou a proč nemít obavu z nakupování online.

  1. Bojíte se, že platba neproběhne v pořádku

V dnešní době existují systémy, které vám naprosto spolehlivě zabezpečí jakékoli platby přes internet, vždyť díky těmto systémům funguje i internetové bankovnictví. Prověřené e-shopy používají spolehlivé systémy pro platby online, tudíž nemusíte mít vůbec žádný strach – navíc, pokud platíte třeba převodem, banky si dnes připasují peníze velmi rychle. Pokud přeci jen nedůvěřujete ve věci financí internetu, dobré e-shopy nabízejí platbu na dobírku, tzn. při fyzickém převzetí zboží.

  1. Bojíte se, že zboží bude vypadat jinak, než na obrázku

Tady platí, že se určitě vyplatí číst recenze a zkušenosti uživatelů. Kvalitní online shopy, jako je třeba ten náš, si ale nedovolí jakýkoli podvod vůči zákazníkovi a na kvalitu zboží se můžete spolehnout. Zároveň takové e-shopy nabízejí garanci vrácení zboží, pokud nejste z jakéhokoli důvodu spokojeni.

  1. Bojíte se, že netrefíte správnou velikost/styl/barvu

Jednoduché. Kvalitní e-shopy nabízejí výměnu zboží, pokud nebude vyhovovat z jakéhokoli důvodu, navíc dost často mají také zavedenou rubriku FAQ – nejčastěji kladené dotazy, plus Zákaznickou podporu, kde vám rádi poradí, pokud si nejste příliš jisti.

  1. Bojíte se, že zboží nepřijde včas

Kromě exponovaných termínů, jako jsou třeba Vánoce a doručení se může o pár dní protáhnout, garantujeme velmi rychlé odbavení všech zakázek, pokud je zboží skladem. Spolupracujeme se špičkovými dopravci, kteří jsou profíci v přepravě, a tudíž je tato starost naprosto zbytečná.

  1. Bojíte se, že si nebudete umět na internetu vybrat

Tato obava je naprosto zbytečná. Stačí si dát dostatek času a všechno si prohlédnout, pokud si nejste jisti v jakémkoli bodu vašeho nákupu – objednávky, platby, vrácení, apod., neváhejte kontaktovat zákaznickou podporu. Velmi rádi vám poradíme, vysvětlíme a pomůžeme.

Doufáme, že jsme vám pomohli odstranit vaše předsudky, které jste doposud ohledně nakupování na internetu měli. A teď hurá do nakupování! Pokud stojíte o skvělé designové dárky a hledáte originalitu, pak určitě mrkněte na náš online shop a jeho nabídku. V objednávkách vítězí stylová trička s potiskem, která následují pohodlné mikiny s kapucí, nebo třeba nejrůznější doplňky – hrnečky, tašky či ponožky ve vtipném stylu. Pokud si nic nevyberete, neváhejte nás kontaktovat, rádi potiskneme, cokoli si přejete, a to s jakýmkoli vaším vlastním návrhem!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)