Kategorie

5 zajímavých věcí, které darujte k padesátým narozeninám

Zveřejněno: 2020-02-28 09:44:14
Kategorie:

Pro krásný, ptáte se? Protože se konečně můžete věnovat sami sobě. Něco už jste zažili, pravděpodobně si ustálili pracovní život, dejme tomu i ten soukromý, děti jsou už téměř dospělé nebo vylétli z rodného hnízda a tudíž je čas věnovat se sobě a svým koníčkům! Je to jasné, pokud někdo ve vašem okolí slaví padesátku, je třeba rozbít prasátko a pořídit pořádný dárek. Jaký je ten nejlepší? Tady máte pět tipů na ty nejlepší dárky pod sluncem!

Relaxační dárky – Pro ženy možná, ale pro chlapy, říkáte si? Ale jasně, jen musíte vybrat ten správný! Pro dámy kosmetiku nebo čokoládovou masáž, a pro chlapi vyberte třeba pivní lázně! Zaručeně se mu budou líbit, uvidíte!

Adrenalinové dárky – Jízda v tanku, rychlým Ferrari, bungee jumping, tandemový seskok… tyhle dárky jsou pro akční padesátníky, na druhou stranu, pokud jste to doposud nezkusili, tak je právě teď nejvyšší čas se odvázat!

Romantické dárky – Vymýšlíte dárek pro svou drahou polovičku, která slaví takové pěkné kulaté narozeniny? Darujte romantiku, té není nikdy dost! Romantická večeře při svíčkách ve dvou, víkendový pobyt na krásném místě, relaxační procedury pro vás oba, a máte vystaráno! Takovým dárkem jistě nikoho nezklamete.

Neobvyklé dárky – takové, které jsou naprosto mimo zajetou linii a dokonale překvapí! Proč darovat vaší ženě každý rok parfém a květiny? Změňte to, překvapte něčím úplně novým! Zkuste třeba darovat nové sportovní vybavení pro sport, který jste ještě nikdy nezkusili! Nikdy jste nezkoušeli malovat? Kupte poukázku na nějaký speciální kurz. Na nové věci není totiž nikdy pozdě!

Originální dárky – tedy takové, které jsou naprosto jedinečné a neopakovatelné. Ptáte se, jestli takové vůbec existují? No jasně, třeba právě v našem e-shopu! Na originální dárky jsme experti a rádi vám doporučíme ten pravý přesně pro vás. Zkuste namátkou třeba krásná designová a kvalitní trička s vtipnými nápisy, pohodlné moderní mikiny s potiskem, vtipné ponožky pro vašeho manžela, eko stylovou tašku s potiskem pro vaši manželku, nebo třeba krásný nový hrnek na kávu s potiskem!

Myslete na to, že padesáté narozeniny jsou naprosto výjimečné, a proto je třeba výběru dárku věnovat náležitou pozornost. Napište nám, pokud si nebudete vědět rady, jsme tady pro vás :)

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)