Kategorie

5 způsobů, jak trávit dlouhé podzimní večery

Zveřejněno: 2020-10-26 10:00:00
Kategorie:

Letní dny jsou už dávno pryč a místo nich tu máme podzim, Krásný, barevný, ale někdy také pochmurný, studený a deštivý. A s podzimem taky jako vždycky přicházejí i kratší dny a delší noci, slunce zapadá mnohem dříve než v létě, a tak nás někdy přepadá i splín, díky tomu, že nemáme už tolik denního světla, jako třeba v létě. Nepropadejte panice! Máme pro vás 5 tipů právě pro tyhle dlouhé večery!

Přichystejte si večer pro dva

Máte na sebe s partnerem stále málo času? Dlouhé tmavé večery ale přímo zvou k tomu, abyste si třeba i společně uvařili něco dobrého, zatopili v krbu, zapálili svíčku a vychutnali si schoulení pod dekou společně nějaký film. Zní to vám to lákavě? :)

Uspořádejte herní večer

Věřte tomu, že špatné počasí a dlouhé temné noci neznamenají automaticky špatnou náladu. A pokud se vás přece jen tak trochu chytá, svolejte svoje kamarády a uspořádejte si herní party! Deskové nebo karetní hry, všem dobře známé, či novinky na trhu, něco dobrého k zakousnutí a pití, to vše je ideální kombinace pro zábavný večer!

Vem mě na hory - dámské a pánské tričko s potiskem

Přečtěte si knihu

Jak dlouho ji odkládáte na noční stolek? Vždyť to znáte, vždycky přečtete jednu stránku a pak zase honem běžíte někam jinam… Dejte si čas, uvařte si třeba šálek dobrého bylinkového čaje a vychutnejte si četbu bez rušení.

Zacvičte si

Jak je jistě všem dobře známo, pohyb způsobuje uvolňování hormonů štěstí, po jakémkoli cvičení se tedy cítíme mnohem lépe, než kdybychom vůbec nic nedělali. Zkuste si dát místo večerní televize třeba dvacet minut posilování, jemné protahování, nebo třeba pár jógových cviků. Vsadíme se, že budete jako znovuzrození, a vaše imunita vám poděkuje!

Vyřiďte nákupy online

Komu by se chtělo v deštivých dnech pobíhat po obchodech? Asi nikomu. Ale máte štěstí, dnešní doba velmi přeje nakupování online, a vy si tak můžete z tepla domova pořídit potraviny, drogerii, nebo třeba oblečení. Anebo také myslet už na vánoční dárky a nakoupit originální dárky, klidně i v našem e-shopu! Kvalitní trička, mikiny, polštářky, ponožky, bodíčka pro miminka a mnohé další, to vše s vtipným potiskem a ve stylovém designu. Využijte tedy svoje dlouhé večery příjemně a zároveň efektivně!

Miluji Tě - DNES - ZÍTRA - VŽDYCKY - polštář

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)