Kategorie

Co můžeme ještě udělat navíc pro našeho tátu v jeho sváteční den?

Zveřejněno: 2020-06-15 08:10:50
Kategorie:

Den otců jako novinka mezi svátky?

Ale vůbec ne. Den otců má svůj původ v Americe dokonce už v roce 1910, takže je mu už více než sto let! Velkou popularitu získal v 60. letech a od té doby se rozšířil takřka po celém světě. Tradičně se slaví třetí neděli v červnu a i u nás v Čechách už jsme si na něj tak nějak zvykli. Vždyť když slavíme Den matek, pro neslavit také Den otců? Zaslouží si to určitě stejnou měrou. Jak ale tedy svého tátu co nejvíc potěšit? Tady je pár tipů, co všechno můžete na Den otců vyzkoušet :)

Dobré jídlo. Každý chlap ocení dobré a kvalitní jídlo. Tak tátu prostě vytáhněte z gauče a běžte s ním na nějaký dobrý obídek! Ať už na steaky, pizzu nebo českou klasiku, podle toho, co má váš táta nejradši. Užijete si čas spolu u dobrého jídla a to není zrovna málo!

Dobré pití. Co si budeme nalhávat, chlapi většinou nějaké oslavy moc neřeší, ale rádi si dají skleničku něčeho dobrého, leckdy i ostřejšího. Tak prostě tátovi udělejte radost a kupte mu basu jeho oblíbeného piva, nějaký pivní speciál nebo třeba výběrový kubánský rum! Fantazii se meze nekladou, určitě sami moc dobře tušíte, co přesně váš táta ocení.

Technická vychytávka. Jasně, třeba váš táta není blázen do aut, motorek a nejrůznějších strojů, ale v každém chlapovi se někde uvnitř skrývá malý kluk – objevitel. Dejte mu proto třeba nějakou technickou novinku, o které víte, že ji využije. A nakonec, proč mu nedarovat třeba nějakou dálkově ovládanou hračku? Mnoho tatínků o takové hračce kdysi snilo a nikdy ji jako dítě nedostali, zkuste mu tedy splnit dávný sen!

Zážitek z jízdy. Málokterý chlap si nechá ujít jízdu nějakým bourákem! A v dnešní době máte téměř neomezené možnosti – jízdu velkým terénním autem, ve formuli, nablýskaném sporťáku nebo třeba v tanku? A nakonec, proč ne? :)

Dárek od srdce. Jasně, že všechny dárky, které pro tátu vymýšlíte, jsou od srdce, ale tyhle jsou fakt originální – stylová trička s potiskem! V našem eshopu najdete spoustu variant oblíbených triček s potiskem, a třeba přesně pro vašeho tátu! Dejte mu tímhle jednoduchých způsobem najevo, jak moc si ho vážíte a co všechno pro vás znamená!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)