Kategorie

Co si obléknout na podzim?

Zveřejněno: 2019-10-15 15:06:12
Kategorie:

Dny se krátí a noci naopak prodlužují, nejednou nás překvapí ranní mrazíky a dost často také déšť a silný vítr. Marná sláva, léto už předalo svou vládu dávno podzimu, a tak pokorně uklízíme na dno skříní naše plavky, kraťasy, sukně a další letní oblečení. A nastává otázka, co si vlastně obléknout. Ráno se klepete zimou, protože teploty sotva vyšplhaly pár stupňů nad nulu, odpoledne zase všechno svlékáte, protože dost často se ještě v doznívajícím babím létu objeví krásné a slunečné počasí. Nezbytným vybavením je pro nás na podzim kapesník, protože při takovém střídání teplot ani není divu, že dost často nastydneme. Rýma a nachlazení ale nejsou vůbec příjemným společníkem, a proto přinášíme pár tipů, jak se vlastně na podzim oblékat a jaké kousky do skříně pořídit, aby vás počasí nezaskočilo.

Důležitost vrstvení

Dá se říci, že nejhorší věc, kterou můžete udělat, je ta, že si obléknete třeba tričko a silnou bundu. Velmi pravděpodobně vám bude v chladnějším počasí zima a pak zase vyloženě vedro. Nebude tu žádná střední cesta, vy se dokonale zpotíte, budete se chtít svléknout, a odtud už je jen krůček k prochladnutí.

Je dokázáno několika výzkumy, že je lepší na sebe obléknout více tenkých vrstev, než málo těch silnějších. Určitě nemusíte zatím přemýšlet nad spodním trikem nebo tílkem jako třeba v zimním období, nicméně začali bychom určitě tričkem. Tričko musí být vyrobeno z kvalitního materiálu, například ze 100% bavlny, aby dobře odvádělo pot a fungovalo na vašem těle tak, jak má. V našem online shopu naleznete nejen krásná kvalitní designová trička, ale především stylová trička s vtipnými nápisy, které ocení úplně každý. Pokud třeba přemýšlíte nad dárkem pro vaše blízké nebo kamarády, tato trička jsou ten pravý dárek, který můžete vybrat! Nabízíme spoustu vzorů, barev i střihů, varianty pro muže i ženy, potisk podle zaměstnání, zájmů a koníčků, nebo třeba roku narození. Vybere si tedy opravdu každý, a navíc, zabijete dvě mouchy jednou ranou – získáte originální dárek a kvalitní tričko jako první vrstvu pro podzimní dny.

Druhou vrstvu nepodceňujte

Jako druhou vrstvu doporučujeme samozřejmě opět kvalitní materiál. Na podzim často dvě vrstvy stačí, my bychom vám doporučili například bavlněné pohodlné a vysoce kvalitní mikiny s potiskem, které najdete rovněž v našem online shopu. Mikiny mají kapuci a velmi pěkný moderní střih, navíc opět nabízíme vtipný stylový potisk v designu, jaký si vyberete. S námi vás podzimní počasí nezaskočí, tak neváhejte a běžte vybírat! :)

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)