Kategorie

Dárek pro kamaráda? Trička a doplňky jsou vždycky top!

Zveřejněno: 2021-04-29 10:00:34
Kategorie:

Dárky, které nezklamou

Váš kamarád má určit nějaký koníček nebo něco, čemu se věnuje ve volném čase: je pak dobré cílit přesně na tyhle koníčky a vybrat mu nějaký doplněk nebo drobnost, která se mu bude hodit. No jo, ale co když vlastně žádný velký koníček nemá? Nevěšte hlavu, nemusí se jednat o velké hobby, ale každý má něco rád – byť by to byly filmy nebo seriály, čokoláda či orosené pivečko. A přesně v téhle oblasti se vám otevírá široké pole působnosti.

Tričko

Možná si říkáte, není to divné, dávat kámošovi kus oblečení? Nejste přece jeho máma… No právě! Jeho máma by mu určitě nedarovala takovou stylovou a vtipnou záležitost jako vy! Trička s potiskem dokážeme vytvořit přesně v tom designu, jaký potřebujete. Ať už je pro rybáře, milovníka piva, koní nebo motorek, pro každého u nás něco najdete! Od sportu až po jídlo, umíme vytvořit jakékoli tričko. Třeba i podle vašeho návrhu s nějakým interním vtípkem, který znáte jenom vy, kámoši. Tak co, pustíte se do toho?

Přestaň všem dělat radost, nejsi pivo - dámské a pánské tričko s potiskem

Ponožky

Už zase kus oblečení? Jasně, protože právě ponožky se staly hitem poslední doby. Nejedná se samozřejmě o fusekle jako od naší babičky, ale o vtipné a krásné stylové kousky, které musí mít nutně každý, kdo jde s dobou. Kotníkové ponožky se hodí pro sport i volný čas a jejich majitel stoprocentně zazáří.

Gravírované dárky

Tohle je fakt super nápad třeba pro pivaře. Kdo miluje pivo, ví, že tahání plastových beden z obchodu je tak trochu „pruda“. Tak to kámošovi usnadněte! Darujte mu třeba stylovou bedýnku na pivo, kterou mu vyšperkujete gravírovaným nápisem nebo vzorem přesně na míru! Dárek, který potěší každého chlapa!

Něco na sny

Má váš kamarád nebo kamarádka životní sen, který hodlá uskutečnit, až bude mít dost peněz? Tak jim pro tenhle účel darujte stylovou kasičku, prasátko, do kterého si bude moct kýženou částku naspořit! Ať už na velké i malé sny, na motorku nebo první milion, fantazii se meze nekladou!

Já nechrápu. Já sním, že jsem motorka - polštář

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)