Kategorie

Dárky pro filmové fanoušky – trička, hrnky a ještě mnohem víc!

Zveřejněno: 2021-03-30 09:30:10
Kategorie:

Filmový byznys

Filmové prostředí je nepochybně skvělý byznys. O obzvlášť nyní, v časech covidových. Většina z nás sedí večer doma, a co jiného pak dělat, než jíst, popíjet a sledovat nejnovější filmy… Faktem je, že filmoví tvůrci přicházejí o peníze z návštěvnosti kin (a je to vskutku citelný propad), nicméně nové filmy stále dál vznikají a točí se kolem nich pořád dost peněz. Nejde totiž jen o film samotný, ale také o show okolo. A přesně tohle všichni fanoušci filmů milují. Pokud si nějaký film oblíbíme, nutně pak potřebujeme všechno, co daný snímek připomíná a nedokážeme bez toho už dál žít! A my vám přinášíme 3 tipy, jaké dárky pořídit právě pro tyhle filmové fanatiky :)

Hmm - Geralt - dámské nebo pánské tričko s potiskem

Limitovaná edice

Tou nikdy nezklamete. I když už váš oslavenec dozajista film viděl nesčíslněkrát, rád ho uvidí ještě jednou. A pokud mu jej věnujete v limitované edici, která je něčím výjimečná, bude se jednat o dárek nad všechny.

Podpis

Tohle je, pravda, tak trochu složitější, ale pokud umíte trochu anglicky a dokážete si na internetu vyhledat fanklub slavné osobnosti, pak to nebude až takový problém. A někteří filmoví a seriáloví fanoušci by za podpis svého idolu doslova vraždili!

Filmové předměty

Tak tohle je skoro nejvíc. Jakmile váš oslavenec spatří super pohodlné tričko s potiskem svého milovaného filmu, možná taky omdlí. A pokud ne, dozajista vás zahrne přívalem pochvaly a vděku! Díky designovému hrnku nebo tričku totiž může celému světu dát najevo, jaký je jeho vkus a ten nejoblíbenější film. A ranní kávička tak dostane úplně jiný rozměr, doslova filmový! Sehnat takové stylové dárky rozhodně není problém, můžete se třeba porozhlédnout v našem e-shopu a najít ten pravý přesně pro vás! Trička nebo hrnky s potiskem oblíbené ságy nebo seriálu frčí, tak směle vybírejte třeba hned!

Bella Ciao - dámské a pánské tričko s potiskem

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)