Kategorie

Dárky pro milovníky koček

Zveřejněno: 2020-08-31 08:09:28
Kategorie:

Malá koťata i velké kočky

Existuje snad na světě něco roztomilejšího, než je malé kotě se svými nádhernými kukadly? Odolat dokáže jen málokdo, důležitým faktem ale je, že i taková roztomilá koťátka jednou dorostou do dospělosti a jsou živými tvory, kteří potřebují naši péči a lásku. Bohužel mnoho lidí si pořizuje zvířecí miláčky bez rozmyslu a útulky pak praskají ve švech. Především i proto, že nedokáží své kočky uhlídat a pak se „radují“ z další a další nové várky koťat, která už příliš chtěná nejsou. Kočky jsou ale naprosto úžasnými společníky a stojí za to je pořádně poznat!

Britská kočka - dámské a pánské tričko s potiskem

Oproti psům jsou kočky velké individuality. Jsou sice většinou společenské a svého majitele bezmezně milují, k ostatním lidem ale bývají často pěkně vybíravé a chovají se jako pravé královny. Pokud něco nechtějí, tak je prostě nepřesvědčíte. Psa poměrně snadno vycvičíte na povel, u kočky se vám to někdy nepodaří celý život. Nejsou totiž zvyklé žít ve smečkách, a tak na ně projevy naší dominance neplatí. Raději tedy věcem předcházejte, než abyste pak byli na kočku naštvaní. Můžete na ni také zasyčet, nebo zatleskat či dupnout, pokud ji chcete něco odnaučit, ale ve velké úspěchy nedoufejte.

Majitelé koček

Majitelé koček jsou naprosto odlišní od majitelů psů. Jsou to většinou individualisté, milují občasné chvilky o samotě a originalitu. A takové by měly být i vaše dárky. Co tedy milovníky koček zaručeně potěší?

Ňamky pro kočky. Určitě to budou nějaké vybrané lahůdky pro jejich kočičího miláčka. Chtějí pro něj totiž vždy jen to nejlepší.

Publikace o kočkách. Ať už se jedná o encyklopedii nebo nějakou jinou knihu, která pojednává o kočkách, nikdy nešlápnete vedle. Protože informací o kočkách a zvláštností jejich života není nikdy dost.

Cokoli s kočičí tematikou. Ať už se jedná o hrneček, oblečení nebo třeba nějakou brož, kočičí tematika je velmi žádaná. Vyjadřuje tak jejich bezmeznou lásku k těmto zvířatům.

Těžce pracuji - kočka - dámské a pánské tričko s potiskem

Když už jsme u dárků s kočičí tematikou, není od věci si projít nabídku našeho e-shopu. Ať už se rozhodnete pro pohodlný polštářek (pro majitele či kočku), hrneček na ranní doušek kávy nebo stylové tričko s potiskem pro milovníky koček, u nás najdete vše, na co si vzpomenete. A pokud byste náhodou ten pravý dárek pro milovníky koček přece jen neobjevili, zkuste nás kontaktovat, rádi vám vytvoříme dárek přesně podle vašeho gusta i návrhu

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)