Kategorie

Dárky pro milovníky psů

Zveřejněno: 2020-08-12 14:12:13
Kategorie:

Podle nejnovějších průzkumů patříme mezi chovateli psů v Evropě ke špičce. Přibližně 40% domácností vlastní psa, v České republice se prý pohybuje cca 2 miliony psů, a to podle odhadů veterinářů. Někdo chová svého psa jako mazlíčka a společníka k dětem, někteří chovají lovecká plemena jako pomocníky pro lov zvěře, jiní zase mají psy jako pracovní síly a v neposlední řadě nemůžeme zapomenout ani na asistenční psy, kteří pomáhají tělesně znevýhodněným lidem. A je s podivem, co všechno takoví psi dokáží po výcviku zvládat.

York - dámské a pánské tričko s potiskem

Pejskaři a dárky

Říká se, že majitelé psů bývají otevřenější a přátelštější, než třeba chovatelé koček. Jistě to neplatí pro všechny, ale je pravdou, že psí povaha je naprosto odlišná od té kočičí. Psi potřebují společnost, pravidelnou péči, výcvik a mazlení, kdežto kočky naopak upřednostňují individualitu, mazlí se, kdy chtějí ony a s nějakým výcvikem u nich opravdu nepochodíte.

My se ale dnes zabýváme pejskaři, pokud si představíme nějakého průměrně zapáleného a ne příliš šíleného pejskaře, jaký dárek bychom mu vlastně mohli pořídit?

Kniha. Jistě, jak jinak, tematická. Zaměřte se na výchovu a výcvik psa, psí příběhy, stravování psů anebo třeba nějakou encyklopedii. Uvidíte, že s takovým výběrem vždycky potěšíte, stačí jen zaběhnout do nejbližšího knihkupectví a nechat si poradit.

Kurz pro páníčky se psy. Pokud se jedná o někoho, koho chcete opravdu potěšit a rádi se plácnete přes kapsu, zkuste vybrat nějaký fajn kurz, který se bude hodit právě vašemu pejskaři. Vybírat můžete z agility, běhání se psem, loveckého výcviku a posutu dalších možností, prohledejte internet a jistě něco vhodného ve vašem okolí najdete.

Poukaz do zvířecího obchodu. Pokud víte, že daný pejskař má oblíbený chovatelský e-shop nebo dokonce nějakou kamennou pobočku, věnujte mu dárkový poukaz, ať si může vybrat podle svého (a psího) gusta.

Tematický dárek. Co třeba zarámovaná velká fotografie jeho psího miláčka? Nebo originální tričko s potiskem jeho psího kamaráda? Takové tričko seženete i u nás v e-shopu, stačí si vybrat z vybraných vzorů, nebo nám prostě napsat a my vám rádi vytvoříme potisk přesně na míru, i podle vašeho návrhu! Není tedy problém natisknout na tričko třeba právě fotografii milovaného psího kamaráda.

Shepard dog - dámské a pánské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)