Kategorie

Jaké dárky jsou nejlepší pro horaly?

Zveřejněno: 2019-06-30 16:35:03
Kategorie:

Díky naší poloze ve středu Evropy disponujeme mnoha možnostmi, které hory nabízí, ať už pro letní nebo zimní využití. A co víc, každé pohoří má naprosto jiný ráz, jinou tvář a atmosféru. Každý si tedy může vybrat podle svého vkusu a možností.

Milovníci hor v Čechách jásají

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří pravidelně jezdí na hory, určitě víte, že naše pohoří nabízejí skvělé podmínky pro dovolenou. Ať už se jedná o zimní nebo letní čas. Horská střediska lákají na lyže, běžky, snowboarding, ale i pěší túry nebo například wellness pobyty. Pokud jde o ubytování, možností se pro každého najde spoustu, a tak není divu, že se spoustu lidí do hor vysloveně zamilovalo.

Dárky pro milovníky hor

Pokud máte ve svém okruhu nějakého známého nebo kamaráda, který bude mít v brzké době narozeniny či svátek, a přemýšlíte, čím byste ho podarovali, nevěšte hlavu. Máme pro vás pár tipů, se kterými zabodujete.

Existuje spoustu drobností, které pravý horal bude s sebou do hor na výpravu potřebovat. Horalové na svoje výpravy potřebují spoustu nezbytností pro svoje túry, jedním tipem na dárek by třeba mohla být sportovní lahev na vodu. V dnešní době se již vyrábějí plastové a odlehčené tzv. zdravé lahve, které neuvolňují do tekutiny žádné škodlivé látky. Vybírat můžete z velkého množství designů, velikostí a využití.

Pokud váš horal holduje pěším túrám, musí být připraven na všechny rozmary počasí. Je pravdou, že všechno, co potřebuje, nosí s sebou v batohu, tyto nezbytnosti musí být tedy lehké a skladné. Pro případ nepříznivého počasí a deště bychom tedy doporučili jako dárek jistě nepostradatelnou pláštěnku, kterou váš milovník hor lehce složí do batohu a v případě nutnosti mu dobře poslouží. Pláštěnky jsou dnes již vyráběny z moderních a funkčních materiálů, nemusíte se tedy bát, že by ji nevyužil opakovaně.

Dejte mu vtipný dárek!

Existuje vůbec nějaký vtipný dárek pro horaly? Ale jistě! V našem online shopu nabízíme obrovský výběr vtipných stylových triček s potiskem! Trička jsou vyráběna z vysoce kvalitní bavlny a pomocí nejmodernější technologie potisku. Máme skladem střihy pro muže i ženy, stejně tak širokou škálu barev a stylů. Tričko s vtipným potiskem nejen potěší vašeho milovníka hor, ale i pobaví jeho okolí. A pokud byste přeci jen nenašli to pravé, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám vytvořme potisk na míru podle vašeho přání!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)