Kategorie

Jaký dárek pořídit milovníkovi psů? Tři neotřelé tipy pro vás jsou tady!

Zveřejněno: 2022-08-22 10:22:11
Kategorie:

Češi jsou národem, který bychom snadno mohli označit jako národ pejskařů. Spoustu lidí psy chová, a to dokonce i pro lovecké nebo služební účely. Nejčastěji se ale setkáme s pejsky, které chováme jako domácí mazlíčky a kamarády do nepohody. Majitelé mají svá specifika, které můžeme využít i pro příležitosti, ke kterým dáváme dárky! Co takhle vychytané dárky pro všechny pejskaře a milovníky čtyřnohých mazlíčků? Pojďte s námi zjistit, jaké jsou ty nejlepší!

Dárky, kterými rozhodně nezklamete

Pokud je vaše kamarádka nebo třeba přítel fanouškem psů, upřímně, vždycky je fajn koupit nějakou psí dobrotu a na návštěvu ji donést. Nebo třeba pejskovi k Vánocům. Nebo kdykoli. Páníčka tím rozhodně potěšíte! Jenže, a to je ta potíž, tenhle dárek je vlastně pro psa a ne pro jeho majitele. Takže pro páníčka rozhodně vyberte něco jiného (ale na psí pamlsky nezapomeňte taky!).

Co třeba měkoučký a pohodlný polštářek se psí tematikou? Polštářek dokonale doplní chvíle odpočinku, ať už v křesle u televize, nebo třeba v posteli. Je neuvěřitelně komfortní a pevně doufáme, že si jej užije především psí páneček a ne čtyřnohý mazlík – i když se o to bude zřejmě pokoušet. Ať už se vám povede polštářek nechat pro majitele, nebo ho uzme pejsek, polštář se v každém případě velmi dobře udržuje – má snímatelný povlak, který jednoduše vyperete v automatické pračce. A můžete být naprosto bez obav o potisk, je vysoce oděru odolný.

Personal stalker - hrnek s potiskem

Top dárek pro pejskaře pro každou volnou chvíli

Ten správný dárek pro volné chvíle s vaším čtyřnohým přítelem jsme připravili v mnoha provedeních. Zřejmě vás nepřekvapí, že se jedná o tričko s potiskem, důležité ale je, že si můžete vybrat z velkého množství variant potisků! Vtipné motivy, nápisy, vyjádření lásky stylovým psím designem love nebo třeba tričko s potiskem vašeho oblíbeného plemene? Ano, všechna tato trička máme skladem! Vybrat si můžete z pánské nebo dámské varianty, trička jsou bez rozdílu vyrobena z vysoce kvalitní bavlny, takže není problém v nich strávit celý den, třeba na pořádné procházce s vaším mazlíkem.

Ten nejlepší dárek na konec!

Nakonec jsme si pro vás nechali něco, co ocení všichni fajnšmekři, a také ti milovníci psů, kteří chodí na pravidelné venčící procházky za každého počasí. Blíží se podzim, a proto bychom vám jen vřele doporučili tuhle stylovku – mikinu s kapucí a potiskem s motivem psů. Má dokonale padnoucí střih, je úžasně pohodlná a hlavně vás zahřeje, když to budete v chladnějších dnech potřebovat.

Pokud se blíží nějaká příležitost, u které můžete obdarovat svého kamaráda pejskaře, pak určitě nezapomeňte na naše tipy, garantujeme vám, že s nimi vedle rozhodně nešlápnete!

Těžce pracuji, aby měl můj pes slušný život - dámské tričko s potiskem

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)