Kategorie

Jaký druh dárků rozhodně nedávat?

Zveřejněno: 2022-01-28 07:54:30
Kategorie:

Existují dárky, které chce dostat úplně každý. Jsou to ty, které si přejeme, nebo ty, které nám padnou do noty. Často se ale stává, a zřejmě vás to potkalo asi také, že dostanete dárek, se kterým si jednoduše nevíte rady. Něco, co fakt nevyužijete a vůbec nechápete, na co při nákupu gratulant myslel. Určitě to tedy nebylo na vás. Jakým dárkům se tedy rozhodně vyhnout? Vytvořili jsme pro vás seznam těch nejhorších!

Hodně špatné dárky nejen pod stromečkem

Na prvním místě jsou to rozhodně potřeby do domácnosti – úklidové prostředky, vysavače, pračky nebo třeba mop. Možná se budete divit, ale mop se objevuje dost často na seznamu dárků, které dostáváme třeba k Vánocům! Pokud tedy nechcete svou přítelkyni rozezlít, žehlička rozhodně nebude tím pravým dárkem.

Dárkový poukaz do drogerie nebo na nákup potravin. Ajaj, tady někdo šlápnul opravdu hodně vedle. Nakupovat se přece musí tak jako tak, dárkový poukaz do supermarketu, kam chodíte třikrát týdně, opravdu není super dárkem, který chcete. Dárek má být výjimečný, tímhle dáváte pouze najevo, že jste si při výběru vůbec nevěděli rady.

Falešné šperky a levné parfémy. Pánové, tohle je opravdu dost mimo. Pokud parfém k narozeninám, tak jedině značkový a ne podřadné kategorie ze supermarketu. A pokud šperk, tak jistě z drahého kovu, případně autorský designový, nikoli ale falešné šperky ve slevě z obchodního řetězce s oblečením.

Život je příliš krátký, jdu jezdit na koni - dámské tričko s potiskem

A co takhle oblečení?

A propos, oblečení. Nekupujte to, co se líbí vám. Raději přemýšlejte nad tím, jaký má obdarovaný vkus a co běžně nosí. Nehodí se dát motorkáři kvádro, nebo hippiesačce dámský kostýmek. Raději darujte dárkový poukaz do obchodu s oblečením, kde obdarovaný opravdu nakupuje. Anebo na to jděte od lesa a zabijte dvě mouchy jednou ranou – tím, že vyberete super tričko s potiskem! Potisk je možné realizovat už od jednoho kusu, navíc se můžete zaměřit na koníčky, práci, datum narození nebo prostě nějaký vtípek. Takové tričko ocení naprosto každý.

Existují ještě jiné dárky s potiskem?

Samozřejmě, potisk může být aplikován na jakýkoli textil, na mikiny, polštářky, kuchyňské zástěry a mnohé další, navíc ale i na dárkové předměty jako jsou třeba hrnečky. Co víc, nabízíme i dárky gravírované, kde je možné využít třeba vaši společnou fotografii nebo fotografii vašeho mazlíčka. Vybírejte dárky se stylem a buďte jednou provždy za hvězdu ve vybírání dárků!


Švagr se neptá, švagr nalévá - pánské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)