Kategorie

Jaký je nejlepší dárek pro tátu u příležitosti jeho svátku? Určitě musí být prak

Zveřejněno: 2019-05-17 09:23:27
Kategorie:

Ale co Den otců?

Svátek moderní doby?

I když v našich zemích není zatím oslava Dne otců příliš rozšířená, vůbec se nejedná o svátek moderní doby. Tradici založila jedna Američanka už v roce 1910, když chtěla ocenit obětavou péči a úsilí, které věnoval výchově svých pěti dětí její vlastní tatínek. První oslava tak spíš byla soukromá, ale popularita svátku všech otců velmi rychle rostla a v šedesátých letech bylo ustanoveno datum na třetí neděli v červnu.

Dárek pro tátu

Svátek matek je moc pěkná tradice. A když děkujeme za péči svým maminkám, proč neudělat něco i pro naše tatínky? Co takhle založit svou novou rodinnou tradici a vymyslet dárek nejen pro vaše mámy, ale i pro tátu? Tátové si určitě něco takového od nás zaslouží. Jen si vzpomeňte, kolik vás toho váš vlastní táta naučil. Jezdit na kole, lézt na stromy, hrát fotbal a ničeho se nebát. Mužský prvek je v rodině velmi důležitý a i když vám třeba připadá, že maminka o vás pečovala víc, nedejte se klamat. Vychází to z přirozených rolí mámy a táty – a táta je sice třeba méně „pro mazlení“, ale je jednoduše nezastupitelný. Nepřipadá vám, že by si zasloužil všechnu tu dřinu ocenit?

Ideální dárky pro tatínky

Jestli patříte mezi ty, kteří dlouze vymýšlejí dárky pro kohokoli a nikdy si nevědí rady, máme pro vás pár tipů, které by mohly vašeho tátu potěšit. Většinu pánů potěší lahev něčeho dobrého a kvalitního, technická vychytávka, nebo něco dobrého k jídlu. Existují i extravagantní dárky plné adrenalinových zážitků a výletů. Ruku na srdce, zamyslete se, co by zrovna tomu vašemu tátovi udělalo radost? Znáte ho nejlépe, tudíž je pro vás nejjednodušší odhadnout ten správný dárek, abyste nešlápli úplně vedle. Co když si ale opravdu nevíte rady nebo si jakožto zástupkyně něžného pohlaví jednoduše netroufnete vybírat mezi technickými inovacemi?

Tričko pro tátu? Jasně!

Pak máme i pro vás tip na skvělý dárek pro vašeho tátu, se kterým u něj určitě zabodujete! Kvalitní tričko s nápaditým potiskem, které vyjádří vaši úctu a vděčnost tátovi, to je přece skvělý nápad! Trička s potiskem a vtipnými nápisy, navíc vyrobené z velmi příjemného a kvalitního materiálu, s tím prostě nemůžete šlápnout vedle. Na výběr máte nejen různé barvy, ale i různé texty, tak, abyste mohli tričko pro vašeho tátu vyladit do posledního detailu. Pobavíte nejen jeho, ale určitě i jeho okolí, které mu bude tenhle nový designový kousek tiše závidět. A vsaďte se, že váš táta bude hrdě nosit právě tohle tričko nejčastěji!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)