Kategorie

KONEC ROKU PRATŘÍ TRIČKŮM S POTISKEM!

Zveřejněno: 2019-12-26 10:12:28
Kategorie:

Nebo naopak díky většímu chaosu konec roku nesnášíte a snažíte se uklidit někam do ústraní? Bilancujete uplynulý rok a dáváte si předsevzetí? Dá se poměrně s klidem říci, že kolik je na světě lidí, tolik je přístupů ke slavení konce roku, proto na to pojďme kouknout společně.

Historie oslav

Dnes hojně oslavovaný svátek dřív neměl žádné zvláštní zvyky a tradice, jako přelom roku a tedy začátek toho nového, se úplně původně bralo Narození Ježíše Krista, tedy noc ze 24.12. na 25.12. Až teprve hospodářský rozvoj v 19. století a hlavně století dvacáté nám přineslo bujaré oslavy poslední noci roku, kdy se výrazně odděluje starý a nový rok příchozí, a to díky nesčetně druhům pochoutek, dobrého pití a velkolepých ohňostrojů. I v dnešní době se díky tomu vytvořily tradice nové, je tedy zvykem podarovat své blízké takzvanou „péefkou“, neboli PF (gratulace ke šťastnému novému roku), případně pak symboly štěstí – kominíčka, čtyřlístku nebo prasátka.

I s Novým rokem se pak pojí určité tradice, každý jistě zná úsloví – jak na Nový rok, tak po celý rok. První den v roce byste k jídlu neměli volit drůbež, aby vám neulétlo štěstí a zároveň si dopřát nějakou tu luštěninu, čočku nebo hrách, abyste měli v roce nadcházejícím dostatek peněz.

Konec roku moderně a s novým dárkem

Ať už tradice uctíváte či ne, vůbec není od věci se zamyslet nad tím, zda trávíme svoje poslední dny v roce s těmi, se kterými chceme. A pokud ano, proč jim tedy nedopřát nějaký ten malý dárek, jak už jsme zmiňovali? Dárků pro přátele i rodinu není nikdy dost a dát někomu najevo, že ho máte rádi a že si ho vážíte, to se už teprve jen tak neochodí. Pokud chcete darovat obzvlášť osobní a originální dárek, mrkněte na nás online shop. Na originální dárky jsme specialisté, proč tedy u nás nevybrat nějaké krásné a stylové tričko s designovým potiskem? Nabízíme nepřeberné množství druhů a barev, stejně jako nápisů a vtipných obrázků, ze kterých jistě vyberete! Pokud si nejste jisti velikostí, nebo designem, nevěště hlavu a vyberte úžasně pohodlný a měkoučký polštářek, kterému potisk také nechybí :) Trička a polštářky s potiskem nejsou jen bestseller pro letošní svátky, ale zároveň také úžasný tip na novoroční dárek! Tak si to nenechte ujít a vybírejte právě teď!

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)