Kategorie

Myslíte si, že je hrnek nudný dárek? Vyvedeme vás z omylu!

Zveřejněno: 2021-05-14 10:30:01
Kategorie:

Některé dárky jsou stálicemi, o které se vždycky můžeme opřít. Když si nejsme jisti, nebo nám třeba chybí inspirace, rádi saháme po osvědčené klasice, která nikdy nezklame. Ale co si budeme nalhávat, někdy taky nenadchne a ani nepřekvapí. Mezi takové dárky už tradičně patří třeba lahve něčeho dobrého ať už kvalitního vína nebo třeba archivní whiskey, vtipné ponožky nebo třeba hrnek. Ale opravdu je takový dárek za všech okolností nudný?

Pracuji v účetnictví - řeším problémy - hrnek

Klady originálních dárků

Hrnek nemusí být vždycky jenom nuda. Už jen z principu, každý z nás hrnek dennodenně potřebuje. Patří k rannímu rituálu, kdy nás budí vůně čerstvě namleté kávy nebo kvalitního čaje. Bez snídaně dokážeme existovat a třeba si ji dáme až v práci, ale bez doušku kávy nebo čaje z našeho oblíbeného hrnku rozhodně nevycházíme z domu. Hrnek totiž patří mezi ty věci, které každý den používáme, jsou naší součástí, ale vlastně si to ani pořádně neuvědomujeme.

Ale představte si, že byste svůj hrnek ztratili. Nebo rozbili. Pro někoho je hrnek jen kusem nádobí, a je mu úplně jedno, z čeho se ráno napije (přiznejme si to, někdo má jednoduše pomalejší starty, a je rád, že rozlepí oči). Existuje ale velká spousta lidí, kteří preferuj jeden typ hrnku, a co víc, mají svůj jediný oblíbený! Z něj to kafe prostě a jednoduše chutná úplně jinak, nemyslíte? I proto je dobrým důvodem darovat někomu blízkému ke slavnostní příležitosti hrnek jako dárek, třeba se totiž právě s tímto trefíte do vkusu a stane se tím nejoblíbenějším hrnkem pro chvíle pohody!

Nedarujte ale úplně obyčejný hrnek, vsaďte na originalitu! Dárky s potiskem zažívají velký boom a nejinak tomu je i u hrnků s potiskem. Díky potisku totiž můžete docílit naprosto exkluzivního a ojedinělého dárku, který dokážeme vyrobit každému na míru! Vybírat můžete z vtipných motivů, stylových designů, nebo k příležitosti, pro kterou hrnek hledáte. Dokonce si můžete nechat vytvořit hrnek na míru, třeba s vaší oblíbenou fotografií nebo vaším vlastním návrhem. Z obyčejného hrnku se tak stane dárek, kterým potěšíte opravdu každého, za to vám ručíme!

Miláčku, jsi všechno co potřebuji - magický hrnek

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)