Kategorie

Neotřelé dárky k Valentýnu

Zveřejněno: 2021-02-08 10:04:36
Kategorie:

I když se svátek svatého Valentýna slaví tradičně především v anglosaských zemích, už i k nám se před lety dostal a má svoje příznivce. Každoročně tak od začátku února čelíme růžovo červené invazi a odklikáváme reklamy na nejrůznější medvídky, čokolády, lahve s růžovým vínem nebo zaručeně „valentýnské dárky, které potěší každou partnerku“! Taky už máte všech štěňátek, koťátek, medvídků a sladkostí až po krk? A říkáte si, že by to chtělo vnést trochu svěžího větru do valentýnských dárků? Pak jste tu správně, pojďme vybrat ten pravý valentýnský dárek stylově!

Svátek všech zamilovaných

Pokud i vy patříte k těm, kteří souhlasí s názorem, že vyznat lásku lze kdykoli, máme pro vás tipy na dárky pro vaši drahou polovičku. Využijte třeba právě blížící se svátek sv. Valentýna a udělejte svému miláčkovi radost! A jak? Jednoduše, a navíc originálně!

Miluji Tě - DNES - ZÍTRA - VŽDYCKY - polštář

Darujte zážitek

Víme, že je to v současné době koronavirových omezení poněkud těžší, ale proč se prostě nevykašlat na služby všech masérů, kosmetiček nebo restaurací? Darujte své lásce poukázku na večeři s vámi – kterou ovšem sami uvaříte! Věnujte své drahé vlastnoručně vyrobenou poukázku na výlet s překvapením – a vezměte ji třeba na romantickou zimní procházku na místo, kam se vždycky chtěla podívat. A proč ne? Čas strávený společně má přece tu největší hodnotu!


Zapojte kreativitu

Možná, že si postěžujete, že letos se budou dárky na Valentýna nakupovat velmi špatně. Ale jen těm, kteří nemají moc fantazie. Zapojte svou kreativitu, která ve vás dříme už od dětských let, a vyrobte tentokrát originální dárek s věnováním sami! Na internetu najdete jistě bezmezné množství DIY návodů a tipů, tak směle do toho! Vlastnoručně vyrobený dárek určitě vašeho miláčka zahřeje na duši.


Do třetice všeho dobrého

Pokud se necítíte na nákup lepidla a nezbytných věcí pro výrobu vlastního dárku, nezoufejte. Ještě stále je čas objednat si z našeho e-shopu s originálními dárky! Vyberte třeba stylová trička pro páry s vtipným potiskem! Vaší lásce tak dáte najevo, že spolu k sobě napevno patříte! Můžete tak vybrat nejen trička, ale i třeba hrnečky a zpříjemnit si společně každé ráno, případně vyznat lásku pomocí potisku na překrásném měkoučkém polštářku s valentýnským motivem. Tak neváhejte a prožijte letos krásného a jedinečného Valentýna, vybírejte právě teď z pohodlí domova!

Skoro manžel - stále ideální - pánské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)