Kategorie

Nezapomenutelné dárky ke svatbě

Zveřejněno: 2021-08-27 12:24:04
Kategorie:

Svatba, to je slovo, které v nás vyvolává dojetí, pocit naprostého štěstí nekonečnosti a možná také trochu melancholie. Je to mezník v životech mnoha z nás a každý ho bere trochu jinak. Hlavně tehdy, pokud se svatba týká přímo nás samotných :) Na svatební párty ale všichni chodíme moc rádi a tyhle veselice nám jdou prostě k duhu.

Pokud ale obdržíme pozvánku na svatební hostinu nebo odpolední párty, určitě se sluší přijít s nějakým pěkným svatebním dárkem. Záleží pak na tom, jak moc jsou nám novomanželé blízcí, podle toho budeme vybírat i to, jak velký (hodnotný) dárek pořídíme. Jaký by to ale dárek vlastně měl být, abyste úplně nešlápli vedle? Přinášíme pár tipů a rad, které vám ve výběru pomohou!

Zapomeňte na neužitečné dary

Pryč jsou už doby broušených váz, sad nádobí nebo nejrůznějších porcelánových doplňků do domácnosti. Naštěstí. Spoustu novomanželů si dokonce utváří svůj vlastní seznam dárků, takže se nestane, že byste při předávání svatebního daru byli úplně mimo. Stačí si pouze vybrat dárek ze seznamu a přihlásit se k němu.

Na novou životní cestu - prasátko s potiskem

Pečlivě promýšlejte

Snadno se řekne, hůř se udělá. Předpokládejme ale, že novomanžele dobře znáte, takže dokážete zacílit na jejich koníčky, záliby, případně znáte jejich přání, která jste před svatbou dostatečně prodiskutovali. Stačí pak jen trochu fantazie a super dárek ke svatbě je na světě!

Nezapomenutelné dárky

Které to jsou? Ty, které nám připomenou emoce, ty, se kterými máme spjaté nějaké vzpomínky. Dárky nemusejí být vždy nudné a za každou cenu praktické. Není důležitější, jestli dokážou potěšit a vykouzlit úsměv na tváři ještě za několik let? Přesně takové jsou originální dárky s potiskem z našeho e-shopu! Vyberte novomanželům třeba společná trička pro nevěstu a ženicha, nechte jim na trička natisknout společnou hlášku nebo dokonce oblíbenou fotografii! Fotografii využijete i pro gravírované dárky, které jsou stále více v oblibě. Co třeba doplněk do kuchyně s gravírovaným dnem svatby nebo vtipným komentářem, který jim připomene jejich společné začátky? Uznejte, že takový jedinečný dárek určitě nezklame, na svatební hostině budete s naším dárkem s potiskem naprostá jednička!

 Komplet pro páry - Mr. Right, Mrs. Always Right - trička s potiskem

Související produkty

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)