Kategorie

Nikdy nekupujte tyhle dárky fotografovi!

Zveřejněno: 2022-08-15 09:09:33
Kategorie:

Tentokrát jsme si vzali na paškál fotografy. Možná si totiž říkáte, že koupit dárek pro fotografa bude naprostá brnkačka. Zvládnete to v jakémkoli e-shopu za pár minut. Jenže opak je pravdou! Určitě totiž dokážeme přesně vytipovat, které dárky se pro něj rozhodně nehodí! Připravili jsme proto tento článek, a to pro případ, že nechcete zažít nějaký ten trapas při blížící se oslavě.

Které dárky jsou pro fotografy úplně nevhodné?

Nikdy nekupujte ŽÁDNÝ fotoaparát. Věřte nám. Není nic horšího, než fotografovi koupit foťák, který vůbec nechce. Žádný vychytaný pro fotografování pod vodou, žádný polaroid, prostě se na fotoaparáty vykašlete a vůbec se nad tím raději ani nezamýšlejte. Jedinou výjimkou je pak situace, kdy si přesně a cíleně bude přát konkrétní typ.

Fotopapír, rámečky a podobné doplňky. Fotopapír mu bude k ničemu, pokud nevlastní natolik dobrou tiskárnu, aby jej využil. Pokud si bude chtít nechat vytvořit ze své fotografie fotoobraz, pak s velkou pravděpodobností půjde do specializované prodejny. Ušetřete si proto peníze raději na efektivnější dárek.


Věř mi - jsem fotograf - pánské tričko s potiskem

Ještě nějaký dárek, kterému se máme vyhnout?

Kurz na fotografování ze slevového portálu taky nebude to pravé ořechové. Váš známý nebo příbuzný fotograf je možná sice stále amatér a nevěnuje se fotografii profesionálně, ale rozhodně ví o fotografii a nabízených kurzech rozhodně víc, než vy. Proto i tady je vždycky lepší, když si vybere podle svého vkusu.

Ale co tedy fotografům pořídit, abychom jim udělali radost?

Výše jsme upřesnili, které dárky rozhodně fotografům nepořizovat. Ale co jim tedy koupit, abychom jim udělali radost? Co třeba vstupenku na nějakou úžasnou výstavu známého fotografa? Zážitky jsou vždycky super dárky, které udělají radost, takže rozhodně doporučujeme se nad touto možností zamyslet!

Pokud chcete zůstat ale spíš při zemi a váš rozpočet je stanoven, pak doporučujeme stylové dárky z našeho e-shopu. Co třeba designový hrnek s potiskem, který potěší každého, ať už je milovníkem kávy nebo čaje? Ranní chvíle s kávou budou o to kouzelnější! A pokud stojíte o trendy dárek, který docení muži i ženy, vyberte nějaké pěkné a stylové tričko určené pro fotografy! Potisk je nanášen pomocí moderní technologie, a trička jsou neskutečně pohodlná! Ta fotografové dozajista ocení i ve svém volném čase! Objednávejte už nyní v našem e-shopu, rychle a jednoduše!


Být fotografem je způsob života - dámské tričko s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)