Kategorie

Novinky na Trickovy.cz

Zveřejněno: 2020-09-09 08:16:46
Kategorie:

U nás vyberete originální trička jako dárky pro celou rodinu i všechny svoje známé. Ale už dávno u nás najdete mnohem víc než jen trička! Mikiny, eko látkové tašky, polštářky, hrnky nebo třeba bodíčka pro miminka, to vše nabízím v našem e-shopu!

Jsme moc rádi, že jste s námi a že nám věnujete svou přízeň. A protože nechceme být pozadu a chceme vám nabízet jen to nejlepší, připravujeme pro vás stále nějaké novinky. Které vám představíme tentokrát?

Roušky

Co si budeme nalhávat, v současnosti je to kousek našeho šatníku, který je některými přijímán, některými nenáviděn, ale potřebujeme ho všichni. Roušky si sice můžeme zakoupit v lékárnách jednorázové, mnozí ale dávají přednost látkové variantě. A to by to nebyl nový kousek do šatníku, kdyby neprošel módním vývojem. A tak i u nás můžete najít stylové roušky, které vám bude okolí tiše závidět!

Den bez motorky mě pravděpodobně nezabije - dámské a pánské tričko s potiskem

Body pro naše nejmenší špunty

Pokud jde o kvalitu, je pro nás na prvním místě. A stejně tak to mají i maminky všech malých prcků, pro které chtějí jen to nekvalitnější oblečení. A proč rovnou nezvolit nějaké bodíčko, které je nejen pohodlné na nošení, ale také s novými vtipnými potisky? Úžasný typ na dárek pro rodiče malých dětí!

Gravírování. Gravírované dárky zažívají velký boom, a to z dobrého důvodu. Gravírování lze provádět na spoustu materiálů, navíc lze velmi dobře vychytat i jemné linie a gravírovat můžeme třeba i vaše fotografie do nejmenších detailů. Velmi dobrý tip na dárek třeba pro letošní Vánoce!

Trička pro nejmenší z nás

Kromě dětských body, které jsme již zmiňovali, bychom vám také rádi představili trička s potiskem pro ty nejmenší děti. Stále vyžadujeme kvalitní materiál, a navíc přidáváme vtipný potisk, který potěší rodiče a okolí velmi pobaví. Co takhle vybavit vaše neteře a synovce stylovými tričky na nový školní rok? Neexistuje lepší dárek, než ten z našeho e-shopu!

Sbal mí plínky, tati - jdu s mámou na hory - dětské body s potiskem

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)