Kategorie

Originální dárek pro vašeho kolegu z práce

Zveřejněno: 2023-09-04 11:38:27
Kategorie:

Možná, že je to opravdu jen kolega z práce, který slaví nějaké významnější jubileum. A tak se mu dozajista sluší darovat nějaký pěkný dárek. Anebo je trochu víc než kolega. Často se stává, že právě z řad kolegů se rekrutují naši dobří přátelé, a není divu. Trávíme spolu hodně času, máme společná témata a jistě by se našlo spoustu dalších styčných ploch. Jak by ale měl vypadat takový dárek právě pro kolegu a na co si dát při výběru pozor? Přinášíme vám pár tipů, které vám určitě usnadní práci s výběrem toho nejlepšího dárku, tak směle do toho!

Buďte osobní tak akorát

Je to úplně jednoduché pravidlo. Pokud je váš kolega zároveň váš blízký kamarád, určitě si můžete dovolit věnovat mu osobnější dárek (znáte ho poměrně dobře). Pokud je to ale opravdu jen kolega, zůstaňte raději trochu formální (nikoliv ale nudní!).

Říkejte mi pan manažer - pánské tričko s potiskem

Žádná nuda


Nevíme, kde se svým kolegou pracujete a možná máte barvité zaměstnání, kde nezažíváte ani chvilku nudy. Možná ale třeba taky pracujete na místě, které se vyznačuje stereotypní prací. Proto by vás dárek měl být za všech okolností originální, jedinečný a neotřelý – zkrátka, žádná nuda!

Originální a zase originální


Už jsme zmínili, že by dárek měl být originální? :) Je to jednoduše věc, která zaujme. Nebudete jedním z davu, protože bude znát, že jste si s výběrem dárku dali záležet. Že jste jednoduše na toho svého kolegu mysleli a dárek vybírali s cílem jej potěšit.


Hodně štěstí při hledání lepších kolegů než jsme my - hrnek s potiskem

A jaké konkrétní tipy na dárky bychom vám mohli doporučit? Třeba fajn trička s potiskem. Vtipný potisk, potisk s motivem práce nebo třeba hobby, kterému se kolega věnuje, to se nikdy neomrzí. Cílit můžete i na gravírované dárky – hit posledních měsíců. Gravírované dárky se totiž dají velmi dobře personalizovat a vy tak můžete nechat vytvořit vskutku nádherné kousky každému přímo na míru. A jestli třeba sháníte jen nějakou maličkost, kupte třeba krásné moderní prasátko na šetření peněz – každý jsme přece jako dítě do prasátka šetřil, tak proč ne v dospělosti? Vybírejte designové kousky pro svoje kolegy v našem e-shopu, široká nabídka a zákaznická podpora je u nás samozřejmostí.

Sdílet tento obsah

Přidat komentář

 (s http://)